Gloria LT Cermei

Start cu gol și assist pentru cermeianul Sulea: „Îmi convin spațiile, dar pun osul unde e nevoie de mine. Derby-ul cu Lipova îl putem câștiga și cu sufletul”



Gloria Lunca Teuz Cermei a trecut de la agonie la extaz și din nou la agonie în runda inaugurală a Ligii a 3-a la fotbal. „Alb-roșii” pregătiți de Radu Anca și Roland Nagy au luat destul de repede gol la Giarmata și au alergat după egalare mai mult de jumătate din meci. În cele din urmă, golul de 1-1 a venit din partea lui Ianc, iar apoi Sulea, care-i pasase decisiv juniorului cermeian, a întors tabela la 1-2. Din păcate pentru ei, vizitatorii nu au putut ține de scor și s-a terminat 2-2.

Destul de șters în prima repriză, ca de altfel toți colegii săi, Andrei Sulea a făcut un act secund foarte bun. Cheia a fost și ieșirea mai mult în benzi, acolo unde a găsit mai multe spații de manevră. „Se știe că-mi convin mai mult spațiile, la Oradea, de exemplu, Claudiu Niculescu mă folosea în bandă. Chiar dacă nu-mi place jocul cu spatele la poartă, mai ales împotriva fundașilor masivi, agresivi, pun osul unde e nevoie de mine. E și o situație specială cu accidentarea lui Dani Bulza, sunt la dispoziția antrenorilor. Până la urmă, sunt atacant și indiferent de poziția pe care joc, trebuie să-mi fac treaba, adică să înscriu sau să contribui la fazele de gol ale echipei mele”, a spus atacantul de 26 de ani.

Acesta regretă cele două puncte pierdute la Giarmata în ultimele minute de joc, dar de acum toate „tunurile” sunt puse pe Șoimii Lipova. „Nu credeam că mai putem pierde vreun punct la Giarmata, după ce revenisem de la 0-1, dar regretele sunt tardive acum. Urmează meciul cu Lipova, avem destule zile la dispoziția să pregătim acest derby județean, pe care-l putem câștiga și cu sufletul, dar și urmând indicațiile lui Radu (n.a. Anca), fiindcă el vede cel mai bine jocul de afară. Chiar dacă ne-au bătut cu 3-0 în Cupă, acum va fi un cu totul alt meci. Ei vor juca și cu juniori, noi evoluăm acasă, unde ne-am propus să nu mai pierdem deloc puncte în acest sezon. Revine și Norbi Varga pe gazon, e liderul nostru, vom da totul pentru prima victorie a campionatului”, a mai transmis Sulea.

Fotablistul născut la Târgu Jiu a venit la Cermei în iarnă, de-a lungul carierei mai evoluând la Liberty Salonta, Șimleul Silvaniei, Minerul Lupeni, FC Bihor, FC Zalău, Național Sebiș, ASU Poli și Unirea Alba Iulia.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button