UTA Academie

Trupa lui Gaica defilează spre Liga Elitelor: UTA Under 17 – LPS Sebeș 9-0





Rezultate în oglindă pentru cele două echipe de juniori ale „Bătrânei Doamne”. Între orele 16 și 20, pe terenul din Sânnicolau Mic, „roș-albii” le-au administrat echipelor din județul Alba nu mai puțin de 18 goluri, fără să primeasă niciunul. Cu 9-0 au câștigat și elevii lui Sandu Gaica și Vasile Sin, autorii glourilor fiind Miculescu 3, Isac 2, Tăședan, Merian, Hrezdac și Răzban.

„Pentru noi, această fază preliminară a Ligii Elitelor nu este o competiție în adevăratul sens al cuvântului. Cel mult și meciul de azi s-a apropiat de un antrenament reușit, mă bucur, însă, că băieții sunt serioși din primul până în ultimul minut și-și văd de joc. Din informațiile noastre, nici Unirea Alba Iulia și Luceafărul nu se ridică la un nivel prea înalt, dar asta nu înseamnă că nu le vom trata serios”, a explicat Sandu Gaica, la finalul galopului de sănătate cu Sebeșul.

Zamfir – Spătar, Salka, Pașcu, Mohaci – Isac, Hrezdac – Dumitru, Miculescu, Merian – Tăședan, plus Iucie, Duma, Selegean, Răzban și Cornean au fost jucătorii aliniați de UTA Under 17 în intermediara de azi.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button