Fotbal judetean

Încă trei „centrali” pentru Liga a 4-a și un observator pentru eșalonul trei





Corpul de arbitri pentru Liga 4-a Arad s-a îmbogățit cu șapte „fluierași” după testările de sâmbăta trecută. Veștile sunt excelente în special la capitolul „centrali”, acolo unde, în afara divizionarilor, conducerea Comisiei Județene a Arbitrilor Arad avea oamenii numărați. Însă, odată cu promovarea lui Flavius Neagu, Flavius Bădică și Natanael Pană (foto 2), variantele cresc, lucru valabil și la capitolul „asistenți”. Aici, numele „bobocilor” sunt Denis Calnacov (foto 1), Sergiu Mona, Cristian Takats şi Cătălin Turgyan. „Vorbim de arbitri tineri și foarte tineri. Cel puțin tușierii au toți sub 20 de ani, în timp ce Flavius Neagu, la cei 17 ani ai săi, e unul dintre arbitrii de mare perspectivă ai Aradului. A luat nota 9,50 la testul teoretic, cred că acest lucru spune multe despre felul cum se pregătește și cât de mult își dorește să ajungă departe”, spune Răzvan Cadar, președintele CJA.

Chiar dacă este veteran la acest nivel, trebuie subliniată și revenirea pe gazon a lui Dorinel Herțeg după o lungă perioadă de inactivitate cauzată de o accidentare gravă la genunchi. Acesta și-a reintrat în mână cu Mailat – Zăbrani, din cadrul primei runde a Ligii 4-a, partidă fără istoric, încheiată cu 5-0 în favoarea oaspeților.

Tot la capitolul promovări, dar din rândul observatorilor, îl menționăm pe Mihai Jivan. Din acest sezon, fostul tușier îi va nota pe arbitrii delegați la partidele Ligii a 3-a, alături de „veteranii” Emil Arsa și Silviu Mocanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button