Stranieri aradeni

Man a debutat cu gol la naționala de tineret a României, victorioasă în Bosnia





În cadrul preliminariilor pentru Euro 2019, reprezentativa Under 21 a României a întâlnit în deplasare, la Zenica, selecționata similară a Bosniei – Herțegovina. „Tricolorii mici” au reușit să se impună cu 3-1, după ce s-au văzut conduși.

Bosniacii au reușit să marcheze după o fază confuză, în care Dragoș Nedelcu, încercând să respingă o centrare pe jos, a trimis mingea în propria plasă. Jucătorii noștri au reacționat însă rapid și Pușcaș a egalat, profitând că portarul advers a respins în față șutul lui Costache.

Daniel Isăilă a mutat inspirat, l-a scos pe Dulca și l-a introdus pe Florinel Coman. Mijlocașul ofensiv al lui FCSB a înscris apoi din lovitură liberă, reușind să-l păcălească pe portarul advers. Pușcaș și același Coman puteau mări avantajul nostru, însă au ratat din situații bune.

În minutul 73, gazdele au rămas în inferioritate numerică, iar în prelungiri, Dennis Man, intrat și el pe teren după pauză, a marcat pentru 3-1. Arădeanul lui FCSB a primit o pasă pe culoar de la Pușcaș, a intrat în vitează în careu pe dreapta și a tras cu stângul la colțul lung.

Celălalt fotbalist arădean convocat sub „tricolor”, Adrian Petre, transferat de UTA la Esbjerg (Danemarca), a rămas pe banca de rezerve până la finalul mecului. Formula în care a evoluat România Under 21 a fost: I. Radu – 6. Cr. Manea, 5. Nedelcearu, 4. Al. Pașcanu, 3. A. Radu (2. Fl. Ștefan, 71) – 16. Dr. Nedelcu, 8. M. Dulca (7. Fl. Coman, 40) – 18. V. Costache (20. D. Man, 66), 10. I. Hagi, 13. Cicâldău – 9. G. Pușcaș.

A fost al doilea meci al selecționatei U21 în Grupa 8 a preliminariilor pentru Euro 2019. În primul meci, în Liechtenstein, pe 13 iunie, România Under 21 a câștigat cu 2-0.

Pe 5 septembrie, la Ovidiu, de la ora 19, pe stadionul FC Viitorul, tricolorii U21 vor disputa meciul cu Elveția.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button