UTA Arad

Diniță: „Rezultat echitabil, știam ce joacă UTA, că îi lipsește omogenitatea”





De când a preluat frâiele echipei ilfovene, Laurențiu Diniță a strâns 5 puncte, cel de azi, de la Șiria, fiind pe atât de neașteptat, pe atât de meritat. Baloteștiul a profitat de slăbiciunile „Bătrânei Doamne”, de faptul că unii jucători utiști nu au putut sau – pur și simplu – nu au vrut mai mult.

La final, fostul atacant al Sportului a vorbit atât despre echipa sa, dar și de adversar, căruia i-a găsit circumstanțe atenuante. „Sunt foarte mulțumit de rezultat, de echipă. Jucătorii s-au dăruit, au avut atitudine, s-au luptat până în ultima clipă. UTA este o echipă bună, cu jucători importanți, trebuie avut răbdare cu ei, sunt convins că-și vor atinge obiectivul. Acum, încă nu au omogenitatea necesară. Știam ce joacă, cum construiesc, cum încearcă să desfacă jocul pe benzi și am încercat să-i blocăm cum putem mai bine, ieșind – totodată – pe contraatac. Ne-a și ieșit de câteva ori, păcat că nu am marcat la alte două-trei situații clare. Rezultatul e echitabil, chiar dacă puteam să câștigăm și noi și UTA, nu ar fi fost – poate – corect”, a precizat Diniță.

Dezvăluind și bugetul clubului său, adică 350 de mii de euro (un sfert din cel al UTA-ei), tânărul tehnician a adăugat: „Am preluat echipa din etapa a treia. Mi s-a părut că era în cădere fizică, dar încercăm să ne revenim, să luăm puncte. Muncim și dăm totul pe teren”.

Rugat să comenteze faza ce a încins finalul de meci de la Șiria, cu faza golului de 2-2 repetată de Omuț, Laurențiu Diniță a mai spus: „Din ceea ce am văzut, portarul a atins mingea și golul putea validat în prima fază. Apoi, nu știu ce să spun. Pot să mă leg de penalty-ul UTA-ei, de loviturile libere de pe 16 metri date, poate, prea ușor. Dacă așa a dat <<centralul>> așa a fost, noi suntem o echiă mică, nu ne favorizează nimeni, fiiți siguri de asta”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button