UTA Academie

Alte victorii la scor pentru juniorii „Bătrânei Doamne” în fața echipelor Unirii Alba Iulia





Așa-zisele preliminarii ale Ligii Elitelor par o joacă de copii pentru echipele de juniori ale UTA-ei. Astăzi, ambele au bifat noi victorii pe terenul din Sânnicolau Mic, acolo unde au dat piept cu formațiile similare ale Unirii Alba Iulia. În cele 170 de minute, „roș-albii” au înscris nu mai puțin de zece goluri fără să încaseze vreunul.

Ziua golurilor spectaculoase la Under 19

Fără a se întebuința prea mult, juniorii mari și-au luat punctele cu Unirea, după un sec 3-0. Toate goluri merită un premiu de frumusețe, atâta timp cât a fost vorba despre execuții din voleu (Gruiescu), demi-voleu (Petcuț) și șut la vinclu, al lui Toma Bodri. Faur nu a fost în zi de gol, dar asta și datorită lipsei de concentrare într-un meci fără istoric. „Când câștigi la scor de neprezentare, nu ai cum să nu fi mulțumit. Pe de altă parte, ca antrenori vrem mereu mai mult de la jucătorii noștri și asta pentru că știm că pot. Am vrea să avem o mai mare consistență în joc în unele momente, să legăm și mai bine fazele de la mijloc în sus. Până la urmă, suntem în grafic, iar săptămâna viitoare mergem să câștigăm cele două meciuri de la Oradea (n.a. cu Luceafărul și LPS) pentru ca apoi să jucăm finala seriei cu CFR Cluj”, a spus Costel Bogoșel, antrenor al UTA-ei Under 19, alături de Mihai Petcuț, Adi Ungur și Sandu Țamboi.

Contra „alb-negrilor” au intrat pe gazon: Mureșan (85 Creța) – Savin, Sabău, Onuțan, Frai – Lezeu (82 P. Stan) – Gruiescu (46 D. Toma), T. Bodri, R. Petcuț (60 Laza), L. Bodri (46 Obrad) – N. Faur.

Un alt galop la Under 17

Dacă la juniori mari, utiștii mai simt o ușoară amenințare din partea CFR-ului clujean, Miculescu et. comp. defilează fără probleme spre Liga Elitelor. La rândul ei, Unirea Alba Iulia s-a lovit de cheful de fotbal și de goluri al „roș-albilor”, care au oprit tabela la 7-0. Tăședan și Merian au izbutit „dubla”, iar Miculescu, Isac și Dumitru l-au învins câte odată pe portarul oaspeților, Sîntoma. „Fără să mai comentez diferența de scor, sunt mulțumit că băieții chiar își tratează cu seriozitate adversarii, indiferent de valoarea lor. Joacă și rămân concentrați pe parcursul tuturor celor 90 de minute și asta nu poate decât să mă bucure. Sunt convins că o să avem și meciuri solicitante în acest sezon, trebuie să ne pregătim serios de ele”, a punctat Sandu Gaica, tehnicianul puștilor utiști, alături de Vasile Sin.

Pe teren contra „uniriștilor” au intrat: Zamfir – Spătar, Salka, E. Pașcu, Mohaci – Isac (65 Selegean), Hrezdac – Dumitru (72 Răzban), Miculescu, Merian (61 Duma)- Tăședan (72 Hațegan).









4 comentarii

  1. Centre valorice izolate de sute de kilometri ! Bani de avioane ar trebui sa de-a federația. .Fara confruntări majore permanente bieți copii dau cate 50 de goluri și ei și părinții își fac iluzii !!Daca nu poți promova la B la. 19 ani poți pune punct !Ba unii nu merg nici la C. !!! În situația asta ni. se spunea pe timpuri să ne rupem singuri legitimația. !!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button