UTA Arad

Păcurar, printre cei mai buni utiști la debut: „Sunt convins că ne vom recupera punctele la Afumați”





Puțini au fost jucătorii care pot primi notă de trecere după prestația de ieri, cu Baloteștiul, dar ultima achiziție a UTA-ei este printre ei. Folosit în spatele atacantului, Paul Păcurar s-a mișcat mult, a căutat mereu puținele spații de manevră și a muncit mult pentru echipă. Nu de puține ori a venit până la mijlocul terenului după mingi, dar a apărut și în benzi când a fost cazul. „Păcat că debutul meu nu a venit cu o victorie, mai ales că ne trebuiau neapărat cele trei puncte pentru a reveni în față. Am avut meciul în mână, dar nu a ieșit decât un semieșec acasă pe o greșeală colectivă cu două minute înainte de final. Trebuia să fi mai atenți , dar sunt convins că ne vom recupera punctele la Afumați. În prima repriză am avut cel puțin două ocazii din care ar fi trebuit să marcăm și ne făceam meciul mai ușor. Dar nu avem decât să învățăm din acest meci, iar săptămâna viitoaresă nu mai scăpăm cele trei puncte”, a menționat fostul fotbalist al Luceafărului.

Aflând că Adrian Mihalcea și-a manifestat intenția de a pleca de la UTA, Păcurar a spus: „Nu știu dacă aceasta este soluția, căci suntem cu toți vinovați. Vreau să spun echipa în ansamblul ei, nu doar un singur om”.

FOTO: UTA Media Design









11 comentarii

  1. Cum sa recuperezi punctele pierdute …alea s-au dus ,trebuie sa castigati la Afumati .Daca NU bateti, cred ca ar trebui regandita strategia si pusi pe liberi mai toti jucatorii inafara de Mihalcea si introdusi juniorii sa joace in LII-a . Un club cu un buget f.bun fara datorii sa nu bati acasa nici o echipă ???? asta clar se numeste lucratură impotriva antrenorului dar si a fanilor !

    0
    0
    1. @ Dascălita!!!!!!’,,,, Rușinica,,,,Nota 4 la gramatica!!!!! Mihalcea vrea sa plece și tu nu ești de acord?????? Omul a recunoscut ca e vinovat, ce mai Vreți??????

      0
      0
  2. Mihalcea ar trebui sa ramana la UTA si atunci sa vedem ca-n proverbul,,Ori ce rupe hamul,ori se kaca calul,,Sibiul venit din C a invins astazi la Motru cu 3-1 pe Pandurii si ar fi una ce promoveaza,caci an de an cele venite din C (Juve si Sepsi ) au promovat!Pe langa Sibiu poate promoveaza si FC Arges ,caci e ajutata de ciobanul machedon.Daca UTA si sefii ei nu se trezesc repede,nu mai avem sanse si rad multe echipe de ,,CaMPEOANA PROVINCIEI. Chiar de pleaca Mihalcea trebuie facuta o curatenie la UTA cu vesnicul accidentat,cel ce a gresit la Sb ori cel ce nu pleaca de la UTA precum CAINELE DE LA MACERIE Sanatete multa acelor utisti care spun adevarul si nu baga in seama pe contestatarii ce doar laude acepta…! Hai UTA !

    0
    0
    1. Te rugăm să nu ne trimiți arbitraje ostile, că și așa sunt vai de noi…mulțumim anticipat influențele!

      0
      0
      1. Radu T sa stii ca din Germania nu pot influienta fluierasi prieteni ori cunostinte,dar sa-ti spun ca Andor de ramanea la UTA e prieten intim cu oradeanul Omut si poate,poate…,dar asa nici nu ma gandesc la o razbunare….!Ma prea supara unii si atunci am spuso..desi-s utist batran.Sotia nu e cu mine ,ci la fica ce locuieste in Sura Mica… pricepi Radu T.Sa auzim numai de bine si vorba pocaitilor ce se saluta cu,,Pace frate,, Hai cu antrenor(daca nu se razgandeste Mihalcea) si 2 atacanti tinerei ,ca astia alearga,daca ati vazut iepurii Sibiului la Motru…Hai UTA !

        0
        0
        1. D-le Radu T am omis sa laud prestatia albaiuleanului meu Paul Pacurar,care fata de altii le are cu mingea si doresc sa ne scoata din criza actuala!Radu T.poate citesti ce a patit Olimpia SM a lui Selimesi cu Afumatii,unde cei de la SM spun ca Sergiu Popa din Aiud i-a facut harcea-parcea…!Pe Segiu Popa si Adr.Marginean eu ii cunosc bine de ani buni ++++alti si-s baieti ascultatori…..!Dar toate la timpul lor,….si echipaUTA trebuie sa se ajute singura in a castiga meciuri,nu cum baga Selimesi !Vedeti ca-s unii arbitrii naravasi…!Hai UTA si vesti noi !

          0
          0
  3. Mari mai trebuie sa fie unii care lasă puncte de la ei și le recuperează !Că atunci la table îți dădea doua linii înainte soți de lua partida !Cine știe de când pregătește Sibiul PRAJITURA. !!Ceea ce par întâmplări sa nu avem surpriza sa fie munca gândită. și responsabilă. !!Avem inca un mic atuu cifra 1 la înfrângeri de care trebuie sa ținem cu dinții dar și cu jocuri de o cu totul alta factura !!

    0
    0
  4. Felicitări Paul Păcurar! Chiar era nevoie de un jucător bun în spatele lui Marius Curtuius. Până vine al doilea atacant ar mai fi nevoie de doi mijlocași laterali mai ofensivi (poate Adili și Stahl?). Dacă nu vine, atunci echipa va trebui să joace 4-2-3-1.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button