UTA Academie

Trei puncte, tot atâtea goluri, dar și multe ratări pentru UTA Under 17 la Oradea





Și cea de-a cea de-a doua intermediară a preliminariilor Ligii Elitelor a venit cu trei puncte pentru puștii lui Gaica și Sin. De data aceasta, la Oradea, contra Luceafărului, nu a mai fost un scor „fluviu”, dar asta și pentru că „roș-albii” nu s-au prea concentrat în fața porții adverse. „În primele zece minute am ratat de patru ori, plus alte vreo șase ocazii până la primul gol. Am ratat din faze clare, de toate felurile, singur cu portarul, șuturi în portar, la aceeași fază chiar de trei ori, sau ratări din câțiva metri cu poarta goală. Adversarii nu ne-au pus probleme, băieții noștri au alergat, au pasat, dar s-au pierdut cu firea în fața porții. Nu pot să le zic nimic, am avut dăruire și disciplină bună, ne-a lipsit doar concentrarea la finalizare”, a comentat Sandu gaica victoria cu 3-0 a echipei sale.

Isac a marcat până la pauză, pentru ca Răzban și Miculescu să fie autorii golurilor din partea secundă. „Roș-albii” au terminat numai cu victorii turul și un golaveraj zdrobitor: 30-2!

Zamfir – Spătar, Salka, Pașcu, Mohaci – Isac, Hrezdac – Dumitru, Miculescu, Merian – Tăședan, plus Duma, Selegean, Răzban și Hațegan a fost echipa utilizată azi de UTA Under 17.

FOTO: UTA Media Design

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button