UTA Arad

Iuga și Dinculescu, în lotul anti Afumați! Falub: „Să ieșim din starea de presiune!”





Doar șase etape a rezistat Adrian Mihalcea pe banca „Bătrânei Doamnă”. Demisia verbală de după remiza cu Balotești s-a concretizat prin rezilierea amiabilă de contract, iar de joi și-a intrat în pâine Adrian Falub. Două antrenamente și câteva discuții cu noii săi elevi sunt prea puține înaintea unui meci oficial și încă unul chiar foarte important pentru ceea ce va urma în curtea echipei „roș-albe”, dar tehnicianul arădenilor are un plan. „Principalul meu obiectiv este să încerc să creez o stare de spirit pentru următorul meci, să îi fac să înțeleagă pe jucători noștri că sunt la un club important, cu fani care înțeleg fotbalul și pentru care trebuie să dea totul. Pe de altă parte, înțeleg că au și jucătorii multă presiune după ultimele rezultate și aș vrea ca partida de la Afumați să ne scoată din starea de tensiune, care – vrând, nevrând – există. Știu că e o presiune după ultimele rezultate. Chiar dacă nu am mai antrenat demult în Liga 2-a, am urmărit meciurile și traseul unor cluburi și jucătorii de aici. Cunosc situația lor, dar o să mă informez și mai mult în perioada ce urmează. Deocamdată, tot ceea ce contează este să trecem cu bine peste deplasarea de la Afumați”, a explicat noul tehnician al „roș-albilor”.

Falub mai crede UTA este cea mai îndreptățită să se gândească la promovare, iar despre Hermannstadt („o echipă echilibrată, bine așezată”) și Dunărea Călărași („care a investit mult”) crede că vor să ajungă și ele în Liga 1.

Până una alta, fără a avea prea multe variante la dispoziție în special din punct de vedere ofensiv, fostul fundaș își propune să scoată maxim din jucătorii pe care-i are la dispoziție. Adică, minus Strătilă (ruptură fibrilară), Prună (fractură de piramidă nazală), dar și Polgar și Filaret (nerefăcuți complet). Astfel, în lotul anti Afumați, cae s-a îmbarcat în avion de la Timișoara, au intrat tinerii fundași Rafael Iuga și Iulius Dinculescu. „Important este să folosim jucătorii pe posturile pe care dau cel mai bun randament și asta mi-am propus să înțeleg eu cel mai bine până la ora meciului. Pe urmă, o să aleg și un sistem de joc, care – cred eu – că ni se va potrivi cel mai bine”, mai spunea, ieri, la conferința de presă Adrian Falub.

Așadar, mâine, de la ora 11, pe arena de la Afumați am putea avea față în față următoarele echipe:

Afumați: Marinescu – Baniţă, Buzea, Rz. Patriche, Perju – V. Olariu, M. Dedu – Rz. Avram, Tudorache, Şt. Vasile – Vlada.

UTA: Grahovac – Adili, Scutaru, Ciucă, Burlă – Buleică, Păcurar, Tănase, Cârstocea – Stahl, Curtuiuș.

Arbitri: Robert Avram (Pitești) – Gheorghiță Bălan (ambii din Pitești), Ionel Dumitru (Gherhița – Prahova). Rezervă: Bogdan Anghelinei (Galați)

Observatori FRF: Silviu Crângașu (Ploiești) și Ciprian Anton (Suceava)









7 comentarii

  1. Deja e un lucru bun „sa aleg un sistem care ni se potrivește” o declarație super Ok ,nu ca alți care vin și au un sistem in cap și pe ăla îl fac chiar dacă jucatori nu sunt pt acel sistem!! Bravo Falub

    0
    0
  2. La. DI REPARAZIONE in iarna trebuie făcută lista serioasa și cu titulari și. cu. rezerve. Pregătire fizică la Moneasa pe dealuri , jocuri școală cat de multe. Apoi Poiana Brașov cu echipe de A Așa vor intra din nou în priză cei de A. de la. noi iar copiii vor vedea ce se așteaptă de. la ei .!!! Sa lăsăm jocurile cu ospatarii ! Fotbalul după ureche și-a dus traiul !Lipsa de pricepere atrag lupii la. stana !! HAI. UTA 3 puncte la Afumați E bun și 1-0 și poate sa marce și BULEICA nu ne supărăm. !!

    0
    0
  3. Luptați și câștigați! Am ajuns să o aud și pe asta: antrenorul afumatilor zice că are echipa mai combinativă că UTA!

    0
    0
  4. Obligatoriu , UTA. trebuie sa castige acest meci pt. ca deja ASA. Tg. Mures si Sibiul sa distantat periculos de mult in clasament !!! ASA. – FC. Arges 1 – 2 !!!

    0
    0
    1. Pt Nelu Targoviste:
      Nelule,te admir pt infocarea ta dar uneori parca citesti,sau povestesti basme pt copii si te ia valul,fara a lua in considerare realitatea!Nu de asa ceva are nevoie UTA,de jumatate de pagina cu majuscule HAI UTA!Mai coboara din lumea ta,cu picioarele pe pamant!Nu vreau sa spun ca si Luceafarul lui Eminescu….
      Targu Mures,este out!Mai rau decat Foresta.Se desfiinteaza garantat sau cel putin nu mai poate emite pretentii de nici un fel!
      Stii ca nu sunt un optimist,dar stai putin cu Sibiul,las-o mai usor!Este brici?Corect!Are liniste,bani si rezultate!Tot corect!
      Dar cum s-a impiedicat cu Olimpia,vor mai urma si altele,chiar daca acum eu spun ca este un „neveu”,de pocker!UTA trebuie sa-si vada de ograda ei!Nimic altceva!Ca si „plotocurile cailor”,acele aparatori care nu lasa caii sa priveasca in stanga si dreapta!
      La Sibiu,nu ne-a invins Hermanstadt-ul,ci propria noastra frica si timorare,generata de catre Adrian Mihalcea,care si-a injurat elefantii,adusi la cererea directa a lui,care se pare ca totusi l-au tradat,ba chiar culminand cu agresarea fizica a juniorilor!Inacceptabil nici in lumea fostelor plantatii de bumbac sau ale trestiei de zahar,din perioada sclavagismului!Iar pe cand Mihalcea a tacut si nu s-a mai ridicat de pe banca,rolul de zbir,l-a preluat Mihali!Aceeasi problema,ori asa nu merge!Pur si simplu!
      De la inceput,in loc sa gestioneze vestiarul,a dat „directe si croseuri”in barba jucatorilor,nominalizand-ui,prin toata mass-media!
      Contrar a ceea ce ni s-a indus pana acum,proiecte megalomanice,in loc sa fim modesti si sa adunam puncte,ne trezim ca „poate ca mai avem sanse”!Serios?
      Nu ti se pare ca ceva rima nu se potriveste?
      Nelule!Fi putin mai cumpatat!Mai bine modesti si bucurosi,decat sa bravam si sa plangem apoi si sa cautam vinovatii!
      Hai sa radem noi mai la urma!Asa sa fie!
      Hai UTA!

      0
      0
  5. In conditii normale.trebuia sa gandim ca mergem la victorie,dar acum doar sa speram ca va fi asa!
    Nu este rau ca se da credit si tinerilor,chiar daca nu vor juca deja este pt un moral bun pt ei!
    In alta ordine de idei,nu au facut deplasarea,pe langa indisponibili,nici Todea si nici Dragan.
    Daca despre Todea se poate spune ca este suparat din cauza ca i s-a anulat sansa de a debuta ca principal,dar posibil ca pana la urma sa se razgandeasca(speram),despre Dragan intervine ilaritatea si haosul FRF-ului lui Burleanu si a Ligii lui Gino,pt ca a primit 2 etape suspendare,DAR ATENTIE MARE!!!!!!
    Comisia de disciplina nici macar nu a luat in dezbatere cazul sau,neavand timp!!!!!!!!
    Suspendarea s-a dictat din „burta”,urmand ca ulterior sa dezbata cazul??????
    Ok,Dragan isi merita o pedeapsa,pt ca a intrat in teren,dar in acelasi timp,si arbitrul a intrat pe lista cazurilor,la comisia de arbitraj,pt gafa monumentala de a repeta lovitura libera,asupra careia nu mai insist acum(pt ca ne-am facut de ras oricum),in loc sa dea aut de poarta!
    Ce se va intampla,daca Dragan va scapa mai ieftin,cu 1 etapa sau chiar avertisment( a fost fara violenta si injurii)???El executandu-si faptic suspendarea,dictata din camara!
    In locul lui Dragan,pe banca va sta Stana,fara nici cea mai mica experienta in delegari,ba chiar are niste emotii enorme!
    Dragan va ramane oricum in istorie cu ceea ce le-a spus jucatorilor dupa meci.Citez:”ca a gresit arbitrul,nu este o scuza a voastra,dar astazi ati intrat in Guiness Book!Ati luat doua goluri in decurs de 3 min din aceeasi faza,din acelasi punct!”Dar chiar le-a spus-o bine!
    Meciul nu va fi televizat,doar transmis la radio si eventual Live-text.(Lucian,ai pe cineva pe acolo?)
    Involuntar revin la Todea.Cred ca ar fi meritat o „sansa lui”!Nu spun eu asta,dar este ft bine pregatit,cunoaste ft bine sistemul,echipa,contrar a ceea ce se vede sau se crede,are autoritate in vestiar!Daca UTA a fost antrenata de catre Cuedan,Stupar(doar de bine pt cei doi mentionati) si daca iubeste UTA(fara doar si poate),atunci sa se lase convins de catre conducere(care incearca),ca sa se razgandeasca!
    UN FOST CAPITAN SI ANTRENOR SECUND A CATORVA ANTRENORI,NU PARASESTE CORABIA LA GREU!SA TREACA PESTE ANUMITE ORGOLII PERSONALE SI INAPOI!
    Nu-i va face nimeni statuie,dar va da dovada „ca si lui ii pasa!”Nu noua neaparat,ci in primul rand lui,personal!
    Sa nu uite ca alti antrenori au pornit in a pregati grupe de copii,sau din ligile inferioare….Cuedan,Stupar,Mircea Aslau,Botis,Norbert Varga,Nistor,Polgar,Diarra,Adi Rusu… si sa ma ierte multi altii omisi!
    Todea,cu tot respectul meu pt el,nu are culoarul unui Mourinho,devenit din simplu transalator,un antrenor de anvergura!
    Dar pana atunci,avem mare foamete de victorii!
    Echipa,in afara ca nu a pornit cum ne-am fi dorit toti iubitorii UTA-ei,acum mai are parte si de lovituri directe, sub centura din partea edilului nr 1,care acum vrea cu tot dinadinsul sa ne abata atentia de la problemele grave in care si-a bagat orasul!
    Mai mult ca si niciodata,acum UTA are nevoie de sustinerea noastra,neconditionat!
    Sa nu lasam UTA,sa se lupte singura cu MORILE DE VANT!
    Nu sunt foarte optimist,pt disputa care va avea loc peste doar cca 10 ore,dar speranta moare ultima!
    HAI UTA!Mult succes!Inca nu este nimic pierdut,nici in cazul ca la Afumati,nu va fi cum ne dorim!
    Acum este momentul maxim sa fim langa echipa!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button