National Sebis

Naționalul lui Chița a spart gheața și în campionat: „Am dominat cap-coadă, nu s-a pus problema învingătorului”





Chiar dacă a câștigat prima sa partidă oficială pe banca celor de la Național, acel 3-0 din Cupa României, de la Diosig, Alin Chița a trebuit să aștepte runda cu numărul trei pentru a se bucura de o victorie și în campionat. S-a întâmplat la Giarmata, la capătul unei partide destul de echilibrate în prima parte, dar fără istoric în cea de-a doua.

Mijlocașul Ruță și atacantul Enciu au fost cei care au făcut diferența pe tabelă pentru un 0-2 ce aduce liniște și moral în tabăra sebișenilor, înainte de derby-urile consecutive cu Lipova, din Cupă și campionat. „Astăzi, echipa noastră a dovedit caracter, a arătat atitudine. Fiecare din aceste atribute ar fi trebuit să se manifeste mai devreme, dar, până la urmă, încrederea de care au beneficiat jucătorii din partea mea a dat roade.  Am dominat partida cap-coadă și nu s-a pus problema niciun moment învingătorului. După această victorie prefer să evidențiez echipa în întregul ei, pentru că efortul a fost colectiv.  Un rezultat nu se raportează la reușitele unui singur jucător, căci fiecare este subordonat echipei. Înseamnă că echipa a jucat bine!”, a explicat fostul fundaș al lui FC Argeș, preluat de sporttim.ro.

Din partea gazdelor a vorbit Viorel Vișan, noul delegat al Giarmatei. „Este oarecum neașteptată această înfrângere, pentru că meciul a fost totuși destul de echilibrat, mai ales în prima repriză. Am întâlnit o formație cu pretenții, s-a văzut, o echipă solidă, căreia i-am rezistat 70 de minute. Dar, din păcate, pregătirea fizică este în suferință în tabăra noastră, așa încât în ultimele minute am cam căzut puțin…Dar, în special în prima parte, echipa s-a arătat a fi așezată, mi-a plăcut, are posibilități de dezvoltare și sper să obținem rezultate mai bune în continuare. Avem perspective, dar momentan…”, a punctat Vișan tot pentru sporttim.ro.









2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button