Fotbal judetean

Încleștare tactică, accesul pe podium – încă interzis: Victoria Zăbrani – Progresul Pecica 0-0





Derby-ul etapei cu numărul patru a Ligii a 4-a s-a jucat la Zăbrani. Pe un teren bun, vreme închisă, numai bună de fotbal și în prezența a circa 100 de spectatori, cele două formații au arătat un fotbal bun, conforma pretențiilor de Top 4-5.

Așezate bine în teren, cele două formații s-au anihilat reciproc în prima repriză. Singurele faze de poartă ale primei reprize au fost șuturi de la distanță expediate de Dochița și Băd de la gazde și respectiv Arsene, Măgulean, de două ori și Răzvan Fritea. Cea mai mare ocazie a avut-o Topai, care a scăpat singur cu Rusu, dar experimentatul portar l-a blocat.

Repriza a doua a păstrat ritmul alert al primei reprize, dar finalizările au venit tot din afara celor două suprafețe de pedeapsă. De la Zăbrani, Varga și Dochița au trimis peste transversală, în timp ce „galben-albaștrii” Arsene și R. Fritea au șutat pe lângă poartă. Ca și în finalul primei părți, Victoria a avut o șansă mare. De această dată, cel care s-a prezentat față în față cu Rusu a fost Băd, dar Dolga, cu un ultim efort, a intervenit salvator din lateral și i-a suflat mingea.

În formulă aproape completă, Zăbraniul a păcătuit la finalizare. „Privind rezultatul, pot spune că este echitabil la ce s-a jucat, dar cu un plus la noi.  Am avut două ocazii mari de singur cu portarul nefinalizate. Ăsta-i fotbalul, se mai întâmplă. Per ansamblu, a fost un joc consistent, cu puține ocazii de poartă, ne-am anihilat reciproc. Mă așteptam la un meci greu și l-am pregătiti bine, dar, din păcate, nu am marcat. Îi felicit pe băieți pentru că s-au străduit să respecte ce am pregătit și sperăm ca pe viitor să fim mai ofensivi. Sigur că astăzi adversarul a fost unul de calibru, sunt mulțumit chiar dacă nu am câștigat”, a punctat Adrian Abrudean, tehnicianul Zăbraniului.

Pentru pecicani a fost a doua deplasare de risc maxim după cea de la Chișineu Criș. Nici de această dată, Progresul nu a reușit să câștige, dar măcar s-a ales cu un punct. „Ținând cont că Zăbraniul s-a întărit binișor, astăzi am câștigat un punct, cu toate că ni le-am fi dorit pe toate. Am avut și ceva probleme de lot, Ponta este plecat în luna de miere, Popa și Vasilca sunt accidentați, iar Murakami încă nu este legitimat. Ne-am cam anihilat reciproc azi, nu au fost spații, s-a jucat tactic. Pe viitor sper să avem rezultate mai bune. Văd că repetăm istoria din sezonul trecut, când, tot așa, am început cu câteva sincope, dar mai apoi am avut o serie de 16 meciuri fără înfrângere. Avem tot dreptul să sperăm la acest parcurs și în acest campionat”, a spus și Dorel Mutică, „principalul” Progresului.

Formații:

Zăbrani: Irimia – Ștrango (72 Olariu), Francescu, Lung, R. Varga – Topai (60 Corlățean), Simion, Crișan, I. Gherghel – Dochița, Băd

Pecica: Rusu – Wild, Șiclovan, Dolga, V. Fritea – Petrache (46 Coșa), Marinescu, R. Fritea, Vlad (76 R. Popa) – Arsene, Măgulean.

Arbitri: Alin Bolcaș – Remus Naghi, Lucian Berariu.

Observatori: Marius Alexa, Ioan Hamza

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button