Șoimii Lipova

Lipova lui Sabău a spart gheața în Liga 3-a, după minutul 70: „Știam că vom da și gol, că avem oameni capabili să rezolve partida”





Șoimii Lipova a revenit la vechile dulci obiceiuri, odată cu vizita „satelitului” celor de la Hermannstadt. Chiar dacă au avut de așteptat mai bine de 70 minute pentru a desface defensiva sibienilor, susținători „alb-albaștrilor” au văzut apoi trei goluri lucrate, ce îi oferă lui Flavius Sabău satisfacția primei victorii ca antrenor principal în Liga 3-a. „Nu am vrut să riscăm aruncându-ne asupra adversarului și să fim surprinși cu vreun gol, cum s-a întâmplat în alte dăți. Chiar dacă nu au fost multe faze de poartă, am vrut să avem mingea mai mult la noi și am reușit. Probabil, ne-a lipsit și inspirația în prima repriză. La pauză, le-am spus jucătorilor să-și mențină răbdarea că vom da și gol și că avem oameni pe bancă capabili să intre cu plus și să rezolvăm partida”, a menționat tânărul antrenor al nou promovatei arădene.

Dacă Iliescu și Mandache și-au păstrat locurile în primul „unsprezece”, Stoin a rămas pe bancă și în echipă a apărut Lăcustă. „În primele două etape am folosit juniori ca fundași laterali, dar nu a fost prea bine. Acum, l-am introdus pe Kocsis și am jucat cu un mijlocaș junior și este mai bine așa. Obiectivul este să creștem copiii, sunt și câțiva de 2000, vrem să-i facem să fie așa cum vreau eu pentru viitor”, a adăugat Sabău.

Lipovanii vor evolua în următoarele 180 de minute oficiale (poate și mai mult în Cupă) împotriva „verișorilor” sebișeni. „Ne așteaptă o săptămână grea. I-am menajat pe Piț și Trabalka, au jucat mai puțin azi. Mai sper să revină Calvin, care este ușor accidentat și Sergiu Popa, care e răcit. Sper să fim toți încă de marți, ambele partide sunt importante, ne-am dori să le câștigăm, dacă vom putea”, a încheiat fostul fundaș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button