Șoimii Lipova

Filimon și-a așteptat rândul și a fost decisiv în Cupă: „Mi-aș dori să marchez contra Sebișului și vineri”





Unul dintre fotbaliștii Lipovei care plătește, oarecum, tribut regulii celor trei juniori Under 19 este Vlad Filimon. Ieri, în turul trei al Cupei României, Sabău a apelat la tânărul său mijlocaș de bandă și a primit răspunsul așteptat.

Filimon a transformat precis penalty-ul din care „șoimii” au egalat golul sebișeanului Petculescu și a construit și alte faze periculoase până în minutul 89, când a fost schimbat cu Deta. „A fost un meci foarte greu, trebuie să recunoaștem că în prima repriză au fost peste noi. Dar, după pauză, am reușit să ne descătușăm. Antrenorul ne-a spus să stăm bine în apărare și să jucăm pe contraatac și asta am făcut și a ieșit bine”, e caracterizarea, pe scurt, al succesului cu 2-1.

Deși e într-o formă destul de bună, „Fili” ar putea să fie sacrificat în repetarea derby-ului cu Sebișul, miza fiind de data aceasta trei puncte în clasamentul seriei a IV-a a Ligii a 3-a. „Eu mă pregătesc bine și sunt pregătit să intru atunci când antrenorul mi-o cere. Îmi aștept rândul, nu este nicio supărare, îmi doresc să joc bine și, dacă voi putea, să și dau goluri. E adevărat, parcă acum mi-aș dori foarte mult să joc și vineri și marchez. Sigur că intrarea celor trei juniori în echipă a făcut ca noi, ceilalți, să nu mai avem loc să jucăm toți, dar ne va veni rândul tuturor. Este important ca atunci când se apelează la noi să fim motivați și să ne aducem aportul la rezultatele bune ale echipei”, a adăugat mijlocașul de 24 de ani.

Lipova speră să fi învățat din săptămâna în care a bătut în Cupă Cermeiul, iar la câteva zile distanță a pierdut fără drept de apel în campionat. „Sperăm ca vineri să nu pățim ca și cu Cermeiul. Ne vom lua măsuri și la dorința lor de revanșă noi vom răspunde cu ambiție”, mai spune Filimon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button