UTA Arad

Falub ar mai întări trei posturi la UTA, dar s-ar mulțumi și cu un atacant, poate doi: „Cântărim bine, căci vrem să ne ajute ei pe noi, nu invers”





Au trecut trei săptămâni pline de când UTA s-a despărțit amiabil de Dan Roman, Ștefan Grigorie și Izet Ajrullahu, dar și de la accidentarea serioasă a lui Prună. Practic, gruparea arădeană a rămas dintr-un foc fără patru soluțiile ofensive gândite de Adrian Mihalcea, jucători care au făcut toată pregătirea de vară și de care acum noul tehnician nu mai dispune. Peste toate, s-a adăugat și accidentarea ceva mai recentă a lui Sorin Strătilă, astfel că Adrian Falub se gădesște în situația de a-și număra oamenii de atac.

Practic, cel mai deficitar post este cel de vârf de careu, acolo unde Marius Curtuiuș e singur și fără concurență pe post. „Am următit destul de mulți jucători și am dori cel puțin un atacant, dacă nu doi, dar nu am găsit încă omul potrivit. Deocamdată, orice sistem de joc folosim, va fi unul cu un singur atacant”, a menționat „principalul” arădenilor.

Întrebat dacă nu și-ar dori fotbaliști și pe alte posturi în afara atacanților, Adrian Falub a adăugat: „Într-adevăr, ar mai fi nevoie de încă un mijlocaș central și un mijlocaș stânga. Pe această ultimă poziție avem doar fotbaliști de picior drept, care nu se simt prea bine acolo, dar nu ne facem iluzii că putem transfera jucători foarte buni acum. Până la urmă, m-aș mulțumi și cu încă un atacant, dar cântărim bine, căci vrem să ne ajute ei pe noi și nu invers. Nu îl vrem aici doar să fie la număr. Ideal ar fi să aducem un român, care ar știi ceea ce înseamnă UTA, cum se joacă la nivelul Ligii a 2-a și e obișnuit cu clima sau alimentația, dar rămâne de văzut dacă vom găsi măcar unul. Nu e chiar atât de simplu, căci la ora asta mai putem lua doar jucători liberi de contract, de o calitate nu prea ridicată și, probabil, nu foarte pregătiți din punct de vedere fizic, dar – poate – avem noroc”.

Vă reamintim că perioada de transferuri în România s-a încheiat pe 4 septembrie, dată la care UTA nu avea un antrenor principal după despărțirea de Adrian Mihalcea. În acest moment, se mai pot transfera doar fotbaliști liberi de contract sau având statut de amatori.









17 comentarii

  1. Da stricat e cantarul ala de tot se cantareste atat sa se aduca un atacant normal trebuie doi.A trecut vremea cu atacant de careu acum se joaca altceva,in viteza,combinatii rapide.La noi se cauta atacant de careu

    0
    0
  2. Eh, ce bun ar fi fost Andor acum . ..este, Codrule ? Cu atacantul nu vă grăbiți, merg la fix scuzele astea, să vă acopere incompetența: cică, măsoară de trei ori și taie o singură dată. :)) Hai, mă, ce dracu…spuneți frumos că sunteți depășiți și lăsați locul altcuiva, competent.

    0
    0
  3. Dezmorțirea a cel puțin jumătate din lot ar aduce macar îmbunătățirea jocului. !!De acolo ne gândim la recuperarea de puncte pierdute așa ușor FALUB pare să știe a lucra cu ceea ce are E și el conștient că nu merită aduși expirați Eu mă mir că un județ așezat bine structural la echipe inferioare nu poate apela la concitadine. !!Numai sa fi făcut UTA cu ochiul la unii și a doua zi sa fi fost la lucru .Așa din exterior pare că e mai greu de luat că de la Partizan Belgrad !!!Voi reveni la timpul considerațiilor generale alta data acum sa ținem toți pumnii pentru sâmbătă spre seara când joacă și echipele mari ale Europei !! Hai UTA. !!

    0
    0
    1. Ma bucur ca un suporter al UT-ei din Bucuresti remarca faptul ca sunt trei divizionare C aradene plus o liga a IV a destul de puternica incat UTA ar putea apela la cativa fotbalisti tineri si ambitiosi – Capata de la Santana,Modan de la Chisineu Cris , Prica, Avramutiu – fosti la Curtici, Vasinc de la Lipova.Doar ca ai nostri conducatori nu vad decat ratatii din prima liga , care la apus de cariera vor sa mai dea cate o teapa pe unde gasesc fraieri !!!! Si am totusi o intrebare care s-a mai pus aici : la mijloc de saptamana dupa cum multi dintre noi stiu UTA ca mai toate echipele de fotbal, avea un joc scoala cu o echipa din judet !!! De ce nu se mai intampla acest lucru ? Ar fi rau sa vezi tineri jucatori localnici dornici de afirmare ???

      0
      0
  4. P.S La jucători liberi nu plătești clubului dar tot te costa impresarul poate instalarea .Rezerva conducerii cu cântărirea vrea sa spună pe românește ca s-a cheltuit sume importante și că alta gafă nume de dorit. !!!

    0
    0
  5. „dar-poate -avem noroc ,,. E nevoie si de noroc in viata , nu il contrazice nimeni , dar totusi nu ar fi rau si un pic de profesionalism , macar asa pe post de condiment …………..!!! Da conducerea ce a pazit pina acum de am ajuns in situatia asta cu lotul de jucatori ?!?! Poate a pazit ……norocul …..!!!

    0
    0
  6. Capata chiar e peste curtuius, fara nici oexagerare, la toate capitolele, poate la lovitura de cap atacantul celor de la santana e mai slab, in rest forta, viteza, combinatii, ambiidextru, dar noi ducem expirati din liga lui gino

    0
    0
    1. Pe Capata daca il pui maine sa joace pentru UTA mananca jar !!! Cu adversarii de gat !!! Si la fel multi alti tineri aradeni seriosi !!! Doar ca au un mare cusur ; nu poarta marca Atletico !!! Nu-i merge afacerea lui mister Meszar daca joaca aradeni din afara sferei Atletico !!! Pascariu , Dubestean , Galca Florin mai aveau un cuvand de spus la UTA ! De ce nu Monac sau altii care nu-mi vin acum in minte !!! Chiar si razvratitul ala de Cristian Gavra care nu mai stiu pe unde joaca doar ca nu l-am mai vazut in niciun lot al Viitorului Constanta !!!

      0
      0
      1. Capata a stat ani de zile la UTA si cu ce s-a remarcat in afara de faptul ca a sarit gardul la galerie?
        Toti vi-s antrenori si dati sfaturi de pe sant.
        Orice jucator de liga a IV-a daca il iei si pui maine in lotul UTA-ei va fi varza cu mac.

        0
        0
  7. Sunt mulți jucători de care Falub nici nu știe împrumutați pe la diferite echipe dar nici nu îi să-i spună cineva totul e pe șpagă stați liniștiți….. și continuăm să com entuam în gol .

    0
    0
  8. conducerea ar trebui sa stea cu ochii pe ce se intampla la ASA si sa ia rapid niste jucatori de acolo, sunt jucatori buni care au adus ASA pe podium, deci au calitate, 5 jucatori au fost declarati liberi….

    0
    0
  9. Consacrații s-au așezat unde trebuie. !!Macar acum conducerea care nu își asumă vedem nici o vina sa pregătească variante Sa le curgă listele cu jucători posibili din buzunare. !!Realitatea arată că actuala stagiune e instabilă. pentru unii financiar pentru alții că noi tehnic și e mult loc de revenire . Totul sa nu amâni la nesfârșit o victorie Sa sperăm !!

    0
    0
  10. Greu de gasit jucatori liberi de contract, si..in plus..si buni. Ca daca erau buni, …nu erau liberi de contract ! Situatia e ultra grava, stam intr-un atacant, din ce citesc nu avem jucatori de picior stang, iar cei tineri nu au valoare ridicata ( asta dupa ce, anul trecut, am avut 3 echipe , in B, in C si in Judet-care au mancat banii cam…degeaba) si s=ay vanturat jucatorii. Pentru treaba asta conducerea UTA este raspunzatoase, in ultima vreme si-a bagat capul in nisip,..ca strutul…! Tot cu jucatori tip Cipri Rus sau Hlistei -in general , cu aradeni,-ar trebui sa ne carpim, ca, la multi le-am dat papucii…aiurea. Orice jucator , acum liber de contract este si…nepregatit.

    0
    0
    1. Ai dreptate,dar e buna remarca ta si la antrenor.Daca era o valoare nu era liber de contract,eu as fi mers pe mana lui Todea ca tot s-a dus draq obiectivul: promovarea ! Oricum FORTZA UTA !!!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button