Fotbal judeteanzTOP ARTICOLE

Două penalty-uri și răsturnare de situație în: Păulișana Păuliș – Voința Mailat 3 – 3





Partida de sâmbătă dimineață a fost un real spectacol pentru cei care au decis să vadă pe viu confruntarea. Păulișul și Mailatul au dat tot ce au avut mai bun în ele în cele 90 de minute și astfel a rezultat o partidă cu goluri multe, dar și ocazii de poartă.

Gazdele au reușit să deschidă scorul în minutul 14 prin Grigorean, care a pus bine capul la centrarea lui Orza. După alte ocazii ratate de amfitrioni, Mateucă a reușit un voleu perfect, trimițând mingea sub vinclu și egalând situația pe tabela de marcaj. Echilibrul a durat doar 4 minute, pentru că după o minge lungă, Orza a reușit să câștige duelul fizic cu fundașii adverși și să împingă mingea în plasă pentru 2-1.

Repriza a doua s-a desfășurat sub aceleași auspicii, cu ocazii de ambele părți, gazdele reușind să puncteze din penalty, prin Pop și să-și dubleze avantajul. Având un avans de două goluri și fiind în minutul 80, gazdele nu își puteau imagina că vor pierde victoria printre degete.

Însă, ultimele 10 minute ale disputei au însemnat un forccing ofensiv permanent al celor de la Mailat, care și-a arătat roadele în cele din urmă. Mai întâi, Mateucă a centrat perfect din corner, iar Drecin a reușit să încrie golul de 3-2 printr-o lovitură de cap. Iar în minutul 90, la ultima fază a disputei, același Mateucă a fost faultat în careu și s-a dictat penalty. Eroul Mailatul din această partidă și-a asumat răspunderea execuției și a înscris fără emoții, stabilind scorul final al partidei.

„Trebuia să câștigăm această partidă, dar ne mulțumim și cu egalul. Băieții au luptat, au muncit din greu în acest meci și au reușit să se întoarcă acasă cu un punct. Au fost ocazii de ambele părți și mă bucur că am reușit să întoarcem meciul în ultimele zece minute. A fost o partidă de luptă, cu un adversar ce a muncit din greu, dar care a căzut fizic pe final. Noi am avut un lot mai subțire, am terminat partida cu șase juniori în teren, dar asta e viața, mergem înainte. E bun și un punct, adunăm punctele și sper să nu mai pierdem multe partide de acum înainte“, ne-a declarat Laszlo Molnar, președintele celor de la Mailat.

 

Formații: 

Păulișana Păuliș: Brutyo – Iercan, Suciu, D. Crișan, Ambruș – Itu, Pop – Orza,  Grigorean (min. 75 – Morariu), Popa (min. 57 – Albulescu).

Voința Mailat: Barabaș (min. 46 – Lazea) – Turcan, Cheșa, Vidac, Ciucifara (min. 87 I. – Mihalciuc) – Crișan, Drecin, Nedea, Roșu – Mateucă,  Chepețan (min. 63 – Rusu)

Arbitri: Cristian Burza – Emil Arsa, Sebastian Pantea.

Observatori AJF: Corneliu Tiulea, Vasile Rad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button