UTA Arad

Apelul lui Adili: „Îi rog pe toți să aibă încredere în noi!”





UTA și Mevlan Adili au avut un debut perfect de sezon. Victorie la Chindia, cu fundașul macedonian co-autor al fazei de trei puncte, din finalul disputei cu târgoviștenii. La Clinceni, Adili înscria și primul său gol în „alb-roșu”, după care fotbalist și echipă au luat-o împreună pe tobogan.

Contra Călărașiului, apelând la un sistem cu trei fundași centrali, Falub l-a ținut fotbalistul de 23 de ani destul de departe de careul advers pe faza de construcție a echipei sale. Aparițiile macedonianului în ofensivă au fost legate doar de fazele fixe, dar nu au adus nimic pe faza de finalizare. „Nu contează ce sistem de joc este ales de antrenor, noi trebuie să jucăm ce ne cere dânsul, să dăm totul, să avem determinare și, cel mai important, să dăm gol atunci când avem ocazii. Trebuie să fim modești și să ne concentrăm mai bine. Nu știu ce să zic, este o situație grea. Nu trebuie să ne gândim la promovare, trebuie să o luăm meci cu meci”, consideră utistul.

Ca și restul utiștilor, Mevlan Adili a luat în piept greva susținătorilor din peluză, care nu și-au încurajat deloc favoriții de altădată. „Galeria are dreptate, avem jucători buni, dar nu avem rezultate. Îmi pare rău că ne dezamăgim suporterii, ei fac sute de kilometri să fie lângă noi și noi îi dezamăgim. Sper, totuși, să ne mobilizăm și să facem rezultate bune pentru această galerie care e nromal să dorească în frunte. Îi rog pe toți să aibă încredere în noi”, sună apelul unuia dintre cei trei străini din lotul „Bătrânei Doamne”, alături de conaționalul său, Asani și bosniacul Grahovac.

FOTO: UTA Media Design









15 comentarii

  1. Adili in tine am încredere, in restul nu am, mai ales în cei care au coborât din prima ligă la noi pe ușa din dos ale unor echipe obscure precum Chiajna și au venit aici pe post de ,, cireașa de pe tort” …îmi vine să râd cu cât festivism a fost prezentat superstarul buleica…

    0
    0
  2. Unul dintre puținii care merită respect, un băiat modest cu suflet mare. Din păcate, cu o floare nu faci primăvară, așa cum nici noi nu mai facem echipă cu petardele din lot și amatorii din conducere…și chiar mă gândeam inainte să inceapă campionatul că poate, poate, facem o figură frumoasă și in Cupa României…după care m-am trezit. :))

    0
    0
  3. Dacă doreaţi ceva clar trebuia să nu schimbaţi antrenorul şi să nu plece nici un jucător. Voi aţi făcut-o şi pe una şi pe cealaltă. Cum vreţi rezultate ? Este o echipă în liga 2 care nu a schimbat nici antrenorul, nici nu prea i-a plecat jucătorii şi se menţine bine de câteva sezoane. Dacă avea speranţele voastre cu un stadion nou aproape gata, cred că era în liga 1. La voi la Arad se vorbeşte mult lşi se face puţin. Sincer, îmi pare rîu de UTA….

    0
    0
  4. Atzi vandut cei mai buni jucatori si atzi cumparat in locul lor jucatori mai slabi valoric, iar acum rezultatele sunt in consecintza…Cand Mihalcea a vrut sa-i biciuiasca pt. a-i pune l-a munca, l-atzi schimbat, fiindca nu vorbeste frumos cu ,,balerinele”…HAIDE UTA! TREZESTE-TE!

    0
    0
  5. Nu se vede că mai toată lumea la. A joaca cu 6 străini in. teren ? Mai bine incepi cat de repede acum . 3 juniori. 2 români. și 6 străini rămâne ADILI cum era POCUCA !!Tot se. arunca cu banii pe variante șchioape !! Alte gafe ar enerva și mai mult depinde și ce zice regulamentul !!Aici e de discutat cum ne obligă cu droaia asta de copii necopți și la baraj cu A aia vin cu cohorta de străini.

    0
    0
  6. Mai copile, cum poti sa declari asa ceva , cum se poate avea incredere in voi , cind voi meci de meci jucati catastrofal , ce aratati voi prin care sa creati o stare de incredere ? Lasa-ti declaratiile ca nu va ajuta la nimic in acest moment . Nu trebuie sa ne imbatam cu apa rece , momentam , dupa opt etape cu doi antrenori , deja, asta e valoarea …

    0
    0
  7. Toti smecheri online pe net.. dar cand e de rezolvat ceva, propuneri pareri p*** . La bine toata lumea- e mare UTA-ist, la greu –.Clona, Golani, penibili. Ce ar fi daca nu ar mai fi UTA dragi iubitori de fotbal?
    De nu era Meszar si proiectul sau impreuna cu suporterii aia pe care ii numiti voi golani si alte chestii, nu mai aveam UTA doar pe la juniori, poate nici atat.
    Mergem inainte… incercam sa fim cat mai sus pana in iarna si vedem apoi!!

    UTA ARAD!

    0
    0
  8. In tine avem incredere, doar in tine. Si sti de ce? Vedem ca ti-ai da sufletul pentru UTA! Am aflat cat de rau iti este dupa meciuri, si cu toate astea mananci terenul. De ce nu toti au atitudinea ta? In 2003 UTA era retrogradata matematic, era ultimul meci cu Gloria Bistrita si tot stadionul canta, parca atunci promovam…nu retrogradam..uite si acum mi se face pielea de gaina cand scriu. Rezultatul?…Ghici?…am batut….6-0. Dar mercenarii astia de unde sa stie?…mimeaza fotbalul in continuare.

    0
    0
    1. Cand spuneam ca Adili are mari probleme medicale si joaca pe semnatura,chiar,m-ati luat la misto.Ce este nevoie?Sa moara pe teren pt UTA?Abia atunci ne va parea rau?
      La nivelul sau,are loc la orice echipa din Romania,dar nu trece testele medicale!
      Un caracter maxim,un model de comportament pe teren si in afara lui!Devotat,modest,luptator!Dar avem nevoie de mai multi!Adili,a nimerit din greseala la UTA!Iti multumim Mevlan!Ai loc mereu in inima noastra!

      0
      0
  9. Cata incredere sa mai avem, cand vedem etapa dupa etapa numai dezamagiri , cand dupa o saptamana de antrenamente asidiu,, pierdeti meciurile cu un joc slab cu faze de poarta sarace, unde toate echipele care vin la Siria , sunt siguri ca, nu vor pierde ?! Cata incredere sa mai avem , inseamna ca, aceasta este valoarea lotului si mai trebuiesc adusi jucatori foarte buni ,sa se mai spere intr-un miracol la promovare dar ,la cum functioneaza lucrurile etapa de etapa ,numai insuccesuri pe linie, nu cred ca, v-om promova nici anul acesta ,si eu cu parere de rau, la cum am vazut prima etapa si am vorbit cu jucatorii dupa meci la Targoviste,nici prin cap nu imi trecea si lor la fel , ca UTA. sa nu promoveze anul acesta !!! Si uite ca, nu se intampla asta ? Tris, trist , foarte trist si sunt si eu la fel de trist in fiecare zi cand vad ca, lucrurile nu au mers cum trebuiau sa mearga !!!?Dar asta este , sunt utist si poate va rasari si la noi soarele, si voi zice in continuare cu dragoste maxima de aceasta echipa, UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD UTA ARAD UTA ARAD UTA ARAD UTA ARAD UTA ARAD UTA ARAD UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA , o iubire care nu se va stinge niciodata, UTA ARAD UTA ARAD UTA ARAD UTA ARAD UTA ARAD UTA ARAD UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  10. Aveti salarii de zeci de mii de lei si voi jucati ca in curtea scolii .
    Ce suport din partea galeriei mai vreti? ! Câtă rabdare sa mai avem si noi ????

    0
    0
  11. Incredere?? Nu mai am deloc incredere in aceasta adunatura de jucatori.. Sper sa nu retrogradam iar din iarna o echipa noua.. macar sa o rodam pentru sezonul viitor.

    0
    0
  12. Mevlan,tu esti unicul care ai voie sa deschizi gura.La tine trebuie sa fie banderola de capitan!
    In constanta ta,in atitudinea ta,in travaliul tau,in mentalitatea ta,in daruirea ta,credem!
    Restul sa nu indrazneasca sa vorbeasca.(cu mici exceptii,totusi)….
    Din pacate cu un erou nu se castiga bataliile,doar in filme!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button