Fotbal feminin

Dezechilibru în derby-ul județean la fotbal feminin: Piroș Security – CS Ineu 15-1





Conform așteptărilor, „leoaicele” lui Gigi Cameniță s-au jucat cu prada din Țara Zărandului în prima etapă a ligii secunde la fotbal feminin (seria de Vest). Având ca obiectiv promovarea în elită, Piroș Security a arătat multă forță încă din debut, scorul final fiind unul de maidan, cu toate că partida s-a jucat pe sinteticul de pe „Șega”.

Fiindcă s-a jucat la o singură poartă, cea a ineuancelor, golurile au curs unul după altul. Autoarele lor au fost: Liheț – 3, Olariu 2, A. Balaș 2, Danciu 2, Vanu 2, Chiș, Bajko, Adam și Marcea, în timp ce golul de onoare al vizitatoarelor a purtat semnătura lui Ancăș, de la punctul cu var, la scorul de 15-0, după ce rezultatul pauzei a fost 10-0.

La Piroș Security au debutat fundașii Maria Magocs și Emese Bajko, dar și mijlocașii Mădălina Chiș și Andrada Vanu. „Și eu rămas surprins de diferența mare dintre echipe, căci Ineul avea ceva echipă anul trecut. Probabil, le mai lipsesc jucătoare, pe lângă cele care au plecat deja și vorbim chiar de fotbaliste bune. Noi, în schimb, ne-am întărit pentru promovare cu jucătoare experimentate, care și-au demonstrat deja potențialul în primele două ligi din România. Ne dorim să ajungem în Liga 1 și sper să reușim. Încă nu ne cunoaștem restul adversarelor, s-ar părea că echipa din Baia Mare are și ea pretenții, dar la ce lot avem suntem îndreptățiți să ne gândim la locul 1”, a spus Gigi Cameniță, antrenorul nou promovatei.

Dincolo, în absența lui Cristi Sculici, plecat cu Selecționata Under 14 la Timișoara și Cosmina Nicodin, reținută de probleme personale, rolul antrenorului a fost luat de mijlocașul Valentina Haida, însărcinată în 7 luni. Din partea zărăndancelor a vorbit căpitanul echipei: „Nu ne așteptam să fie chiar atât de rău azi, sper să ne revenim cât mai repede. Este clar că mai avem nevoie de jucătoare, dar și de disciplină, respect și colegialitate între noi, dacă nu prietenie. Ne-au plecat câteva jucătoare importante de la echipă și mă refer în special la Alice (n.a. Cociuba) și Ana (Cozac). Nici Ina Nicodin nu mai e deocamdată lângă noi, nu știm exact motivele…”, a spus Gabriela Kovacs, la finalul derby-ului cu AC Piroș Security.

Etapa viitoare, pe 1 octombrie, „loaicele” se deplasează la Târgu Mueș, iar Ineul la Baia Mare, pentru disputa cu Independența.

Formații:

Piroș Security: Meszaros – Magocs, Bajko, Marcea, Dobrea – Olariu, Liheț, Chiș, Vanu – A. Balaș, Danciu. Au mai jucat: Neducsin, Bodnar, Doroti, Adam, Țânțar.

Ineu: Vamanu – Muj, Mihăieș, Kovacs, Preală – Dragoș, Morodan, Ungureanu, Strifler – Cristea, Ancăș. Au mai jucat: Măcelaru, Joldeș.

Arbitri: Alexandru Gornic – Alina Mihoc, Vlăduț Stanciu

FOTO: Ciprian Petcuț









Un comentariu

  1. Bravo fetelor! Se vede unde e munca seriozitate si ordine rezultatele nu inceteaza sa apara! Bravo Piros !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button