UTA Academie

UPDATE! Liga Elitelor, o himeră la Under 19: UTA – CFR Cluj 0-5. Puștii lui Gaica sunt ca și calificați





Weekendul negru al clubului fanion al Aradului s-a prelungit și la juniorii mari. După 0-1 cu Călărașiul, la Liga 2-a și 0-7 cu Crișul, la Liga 4-a, a urmat și eșecul decisiv de la Elite. Practic, arădenilor le ajungea și o remiză mică (0-0 sau 1-1) pentru a rămâne în fața lui CFR Cluj în seria a 13-a a preliminariilor  Ligii Elitelor. Dar, formația de pe Someș a fost superioară la toate capitolele și, în proporție de 99%, va evolua în ediția 2017-2018 a celei mai prestigioase competiții la nivel de juniori.

Diferența a fost evidentă încă din start, când doar transversala s-a opus la deschiderea tabelei la capul lui Petruș și latul lui Ad. Pop. Atacurile sporadice ale roș-albilor au fost finalizate doar prin șuturile de la distanță ale lui Luca Bodri, fără pericol pentru buturile adverse. CFR-ul a preluat total controlul partidei după minutul 20 și a „umblat” și la tabelă. Petrilă a pătruns pe stânga, i-a așezat balonul lui Ad. Pop pe 12 metri și acesta a trimis în plasă. Era minutul 27, pentru ca după alte 4 minute, „decarul” oaspeților să realizeze „dubla” după o pasă ideală a lui Covaci în 8 metri. În minutul 34, când șutul de la 20 de metri al lui Al. Petruș a „explodat” în plasa lui Mureșan, era clar că totul e compromis. Utiștii au încercat să revină în joc pe finalul reprizei, dar au avut ghinion la finalizarea lui Onuțan în bară.

Apelând la Jorza și D. Toma, ambii cu minute la prima echipă ieri, cu Călărașiul, gazdele au început și partea a doua în atac și au cerut penalty la duelul aerian dintre Cazan și Sabău. Veștile proaste au continuat după un sfert de oră, când Dorin Toma a cerut schimbarea acuzând o accidentare și asta în condițiile în care Tănase și Stahl ar putea fi indisponibili pentru deplasarea de la Satu Mare, din cadrul rundei cu numărul 9 a ligii secunde.

Revenind la meciul de la  Sânnicolau Mic, să mai spunem că Farcaș a avut o intervenție excelentă la șutul de la 20 de metri al lui Sabău, dar și Mureșan a intervenit la sacrificiul la finalizarea din mijlocul careului a lui Ad. Pop. Dezastrul a fost complet în minutul 81, când Petrila a fost lansat pe culoar, l-a driblat și pe Mureșan și a marcat în poarta goală. Nou-intratul Petrișor și-a pus și el numele pe lista marcatorilor, la finalul unei faze prelungite în careul UTA-ei pentru un umilitor 0-5, rezultat final.

Formații: 

UTA: Mureșan – Savin, Sabău, Onuțan, Frai – Lezeu (46 Jorza) – Gruiescu, R. Petcuț (62 Curta), T. Bodri, L. Bodri (46 D. Toma, 60 Nagy) – N. Faur.

CFR Cluj: Farcaș – Milandru, Monea, Potra, Ispas – Cazan (74 R. Petrișor), A. Pop, Dat (85 Fl. Pop), Petrila (82 Voinea) – Covaci (64 Hetea), Al. Petruș.

Arbitri: Răzvan Ladăr – Cristian Gozman, Jeanina Păduraru

Un nou galop de sănătate la Under 17

Weekendul fotbalistic al UTA-ei a fost salvat de echipa de juniori Under 17. Băieții lui Sandu Gaica au oferit o nouă reprezentație spectaculoasă, în a doua etapă din returul preliminariilor Ligii Elitelor.

Roș-albii i-au zdrobit, astăzi, pe cei de la CFR Cluj cu 9-1. Miculescu 3, Tăședan 2, Isac, Pașcu, Dumitru și Merian au semnat golurile unei victorii care le oferă arădenilor statutul de candidați cerți la calificarea în Liga Elitelor. UTA U17 are șapte victorii din tot atâtea meciuri jucate și un golaveraj de 45-5!

Sandu Gaica a mizat pe: Zamfir – Spătar, Salka, Pașcu, Mohaci – Isac, Hrezdac – Dumitru, Miculescu, Merian – Tăședan. Pe parcurs, au mai intrat: Duma, Selegean, Răzban, Hațegan, Halos.









8 comentarii

  1. Unde sunt copiii de 99 ,PETCUT nepotuto este permanent in echipa neschimbat de restu vati bătut joc aste este rezultatul !Conducerea se aude ,începem sa ne facem de ris și la juniori cu astfel de antrenori!!!!

    0
    0
    1. Copii de 99 joaca prin liga3 si a4-a , copii care anul trecut au ajutat la calificarea in finala Cupei Romaniei si au luat locul 3 le tara . Acceasi copii care acum , nu si-au gasit locul intr-o echipa de 2000. Trebuiau promovati cativa la prima echipa , si ceilalti tinuti . Nu imprastiati . Rusine !

      0
      0
      1. asta e rezultatul selectiei facute dupa cadourile facute antrenorilor nu dupa calitatile jucatorilor,Poate da de gandit cuiva !

        0
        0
  2. Sunt un părinte care am avut copilul născut 96 și astăzi am fost sa văd acest derby cu Cfr ,credeți-mă ca nu atit antrenori care sunt acum sunt de vina ,într-adevăr și ei dar și cei din urma dar fără munca nu se poate asta-i explicam la acel moment și copilului meu care la un momendat acum 5-6 ani sa retras iar acum are un serviciu!Dar nu asta vroiam sa spun ci faptul ca umblând foarte mult cu copilul la antrenament eu am văzut doi oameni -antrenori care într-adevăr au muncit enorm și bine cu copii născuți 97-98 domni PACURAR și TISZA de-altfel și rezultatele ,va recomand săi urmăriți !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button