Fotbal judetean

Curticiul face demersuri pentru a reprograma meciul de la Pecica și îl vrea pe Alin Drăgan pe banca tehnică





Etapa cu numărul 5 a Ligii IV-a Arad a venit cu prima neprezentare. Frontiera Curtici nu a mai ajuns la Pecica, dând un semnal clar că lucrurile nu sunt tocmai roz la Graniță. Totuși, conducerea clubului susține că proiectul noii societăți merge mai departe și: „Vom face demersurile necesare să reprogramăm partida de la Pecica. Pur și simplu, autocarul cu care trebuia să facem deplasarea nu s-a mai prezentat la ora stabilită și am fost în imposibilitatea de a ne prezenta la meci”, a menționat Ghiță Tăuceanu, directorul sportiv al Frontierei.

Fără punct câștigat în cele trei partide oficiale, curticenii nici nu i-au găsit înlocuitor lui Mircea Aslău pe banca tehnică. Timp de două săptămâni s-au purtat negocieri cu Flavius Moisă, care, însă, a devenit cursant al licenței B și va avea drumuri dese la București. În plus, are treaba sa de antrenor la Viitorul Arad.

Astfel, curticenii s-au reorientat spre Alin Drăgan, care a mai pregătit-o pe Crișul în stagiunea 2015-2016, alături de tatăl său, cu o clasare pe locul 3, la 5 puncte în spatele campioanei Cermei. Fostul atacant al UTA-ei, FC Național sau MTK Budapesta nu a mai activat nici ca jucător după despărțirea din iarnă de Unirea Sântana, iar acum a cerut timp de gândire și, bineînțeles, stabilitate financiară pentru a accepta postul de „principal” la Frontiera.

Până la reprogramarea partidei de la Pecica, din campionat, Frontiera și Progresul se vor întâlni mâine, în optimile Cupei României (faza județeană), la Graniță. Tot mâine, de la ora 16,30, Cupa mai programează duelurile:

Podgoria Pâncota – Victoria Nădlac

Mureșul Zădăreni – Crișul Chișineu-Criș

Voința Macea – Voința Mailat

Unirea Gurahonț – Șoimii Șimand

FC Sântana – Victoria Zăbrani

Victoria Felnac – CS Glogovăț

Olimpia Bocsig – Unirea Sântana

 









3 comentarii

  1. A s fi curios care a fost strategia conducerii orasului cind sa renuntat la antrenorul Maghici si au fost lasati sa plece treisferturi din jucatorii aflati sub contract,anuntundu se retragerea echipei din liga 4 ca peste citeva zile sa se revina asupra deciziei .

    0
    0
    1. pe scurt si fara prea multe detalii … in forma de organizare veche, primaria nu mai putea sa asigure finantarea si s-a decis sa infiinteze alt club care poate fi ajutat financiar conform legii noi … ulterior s-a gasit o solutie prin care sa se schimbe doar forma juridica a clubului dar deja jucatorii si-au gasit alte echipe …

      0
      0
  2. Interesant,oare nu era mai simplu ca juristii sa fie consultati de la bun inceput ,sa schimbe forma juridica,si nu se ajungea la aproape desfiintarea unei echipe de traditie a judetului?Dar la noi din pacate,prima data se strica ceva,pe urma dindu ne cu capul de pereti cum putem repara.PACAT.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button