UTA Arad

UTA și-a anulat al doilea antrenament al zilei pentru că la ICRTI s-a dat cu îngrășământ foliar



Echipa fanion a Aradului a pierdut una dintre ședințele de pregătire ale săptămânii, căci bazele sportive din subordinea Primăriei funcționează ceas. La ora 17, Adrian Falub trebuia să conducă al doilea antrenament al zilei pe terenul ICRTI, dar….stupoare. Utiștii au fost opriți la intrare de paznicul arenei de pe Câmpul Liniștii și au fost informați că pe teren s-a aplicat o soluție ce le-ar putea face rău fotbaliștilor. Din informațiile noastre, „oficialii” clubului arădean au ajuns și la autorul lucrării, care – într-adevăr – le-ar fi sugerat să evite suprafața de joc astăzi. Oricum, mirosul înțepător îți tăia orice dispoziție la efort.

Contactat de sportarad.ro, șeful interimar al Serviciului Baze Sportive și Agrement, susține că el știa că respectiva soluție e inofensivă pentru fotbaliști. „Într-adevăr, s-a aplicat îngrășământ foliar pe terenurile de la ICRTI, dar știam că baza poate fi folosită și așa. Nu cred că i-a dat cineva afară pe cei de la UTA, poate a fost alegerea lor să nu se antreneze în acele condiții”, ne-a declarat Dan Codre.

Așadar, în Aradul lui Falcă, nu se mai joacă de aproape un an de zile fotbal de Liga 2-a, însă și antrenamentele încep să devină un lux.









4 comentarii

  1. Ha,ha,ha!
    Cat la zero pentru Falca?
    Iar ne-a facut-o.Si o va face de cate ori va prinde ocazia si daca nu va avea ocazia,va lovi pe sub centura!

    0
    0
  2. Rusine foarte mare….si nu numai pt.primar si poate secundar….pentru toti oamenii potenti financiar.E posibil sa nu fi in stare tu oras ca Aradul care pe vremuri erao bijuterie sa nu mai ai nici un teren!?imi sta mintea ij loc!RUSINE!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button