Fotbal judetean

Mițiți nu mai e antrenorul Păulișului, echipa din Podgorie anunță noul „principal” după meciul cu Șimandul



Aventura lui Dănuț Mițiți la cârma Păulișanei Păuliș s-a încheiat după trei sezoane, în care fostul mijlocaș de la UTA, ACU sau Ineu a și-a făcut și treaba de jucător. Șefii clubului i-a anunțat deja pe fotbaliști că Mițiți nu se va mai ocupa de antrenamentele echipei, interimatul urmând a fi asigurat de cei mai experimentați fotbaliști din lot, Marius Suciu și Aurelian Itu. „Conducerea a considerat că e nevoie de o schimbare. Președintele clubului, Florin Lăcătuș, este în discuții cu trei antrenori pentru preluarea echipei, numele lui urmând să-l aflăm, cel mai probabil, săptămâna viitoare”, ne-am mărturisit Ioan Turcin, primarul comunei Păuliș.

Dănuț Mițiți se aștepta, oarecum, la decizia conducerii clubului, însă nu și la maniera în care a aflat despre demiterea sa oficială. „Lucurile scârțâiau de 2-3 luni încoace, echipa nu mai beneficia de condițiile cu care a fost obișnuită anul trecut. Oricum, cred că meritam să fiu chemat la o discuție față în față cu factorii de decizie, practic am aflat prin jucători. Nu este nicio problemă, viața merge mai departe, vreau să le mulțumesc jucătorilor pentru felul cum au înțeles să muncească în tot acest timp, iar rezultatele cred că au fost, în general bune, până în acest sezon. Le urez multă pe mai departe, noul antrenor să fie sigur că va găsi un lot valoros atât din punct de vedere sportiv, cât și uman, la Păuliș”, ne-a declarat ex. antrenorul Păulișanei, de care s-a interesat deja divizionara a cincea, Podgoria Ghioroc.

Din informațiile noastre, cap de listă pentru înlocuirea lui Dănuț Mițiți este Dinu Maghici, însă în cărți se mai află Ioan Herman și Leo Pința, acesta din urmă fiind – însă – sub contract cu divizionara a șasea, Podgoria Șiria.









20 comentarii

  1. Mititi, e un om si un domn.!!! Probabil are si el o vina petru rezultatele mai slabe al echipei, dar cine a decis sa il schimbe …A GRESIT SI MAI GRAV!!! Toti avem zile bune ..zile ..rele !!! Viata e cu urcusuri si..coborasuri !!

    0
    0
  2. Mai bn pleca conducerea in frunte cu domnul presedinte in frunte cu achizitiile lui din aceasta vara!!rusine conducerii !!!

    0
    0
  3. Mai bn pleca conducerea in frunte cu domnul presedinte si cu achizitiile lui din aceasta vara!!rusine conducerii !!!

    0
    0
  4. Cea mai urâtă rasa .rasa tiganeasca. Marele dirijor.conducător. atotstiuitor. A trimis copii în deplasare la meci .6 la nr .. nu e problemă ăsta caci după calculele lui se poate juca .Dar nu era competiție azi .?????.ești o rușine mica neagra

    0
    0
  5. Domnule presedinde pentru a face o fapta buna în cei 2 ani de mandat în care ne cam incurcati pe la club aveți 3 variante anume :
    Plecați dumneavoastră de la club! !!!
    Îl aduceti înapoi pe mititii și îl lăsați sa își facă treaba cu acești băieții minunați și stați în banca dumneavoastră! !!
    Sau îl aduceți pe mititii înapoi și plecat ii dumneavoastră! !!
    Care vi se pare mai plauzibilă? ???

    0
    0
  6. Chiar nu inteleg ce aveti cu domnul președinte…ce vina are el pt ca echipa nu merge?lasatil sa isi faca treaba si la sfarsitul campionatului trageți linie și gasitii vinovatii!!!poate ar fi timpul ca unii dintre jucătorii sa plece sa lase locul altora care pot juca fotbal nu ca unii dintre actualii asa zisii fotbalistii!!
    Voi fotbalistilor vedetiva de jocul din teren nu de biroul presedintelui!!!

    0
    0
  7. Mai baiatule spunem ce a facut marele presedinte si chiar tu pt echipa locala paulis ?ati spun eu nimic asa ca ciocu mic

    0
    0
  8. EU CRED CA DAN MITITTI SI-A FACUT TREABA FOARTE BINE LA PAULIS ESTE UN PROFESIONIST ! SINCER CINE A LUAT ACEASTA DECIZIE SA-L DEMITA NU ARE UN GRAM DE RESPECT PT ACEST SPORT !! OAMENI BUNI UITATIVA LA ECHIPA DE JUNIORI CATI JUCATORI A FORMAT !! RAUTATI MADE IN ROMANIA VIA PAULIS !!!!!!

    0
    0
    1. Lasa-ma si cu juniorii formati ca i-am vazut jucand . In afara de fite si vrajeli nu au nimic in cap si sunt obraznici pana peste masura . Era un junior exemplu ( nu vreau sa-i dau numele) negativ pentru echipa iar efectul de turma era valabil si acolo . Ce facea el faceau si restul . Deja era ca un sat fara caini .

      0
      0
  9. Poate trebuia o schimbare si la Paulis . Nu poti fi prieten cu fotbalistii sa mergi cu ei la birt si dupa sa le ceri marea si sarea . Campionatul acesta l-au inceput cu un lot mult mai bun decat in alti ani . Ma intreb oare de ce nu au venit si rezultatele ? Oare Miti nu are si el partea lui de vina ? Eu cred ca are . Nu stiu daca trebuia demis poate trebuia sa primeasca un avertisment prima data si dupa sa fie demis .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button