Fotbal juniori

Sâmbătă, la Pecica are loc ediția I a Cupei Zollern pentru juniori



 

Cu peste 3000 de angajați în 15 locații de producție din Europa, America de Nord, America de Sud și Asia și peste 300 de ani de experiență în prelucrarea metalelor, compania ZOLLERN se numără printre pionerii din această industrie. Produsele companiei deservesc industriile constructoare de mașini, transport maritim, transport aerian, generare de energie, utilaje de construcții și inginerie mecanică.

˝Cu sediul în Sigmaringendorf-Laucherthal, Germania, compania ZOLLERN a deschis în anul 2004 la Pecica, o fabrică de producție având ca principal domeniu de activitate prelucrări metalice pentru industria constructoare de mașini. În acest moment, ZOLLERN Romania are un efectiv de peste 350 angajați.

Atât din dorinta noastră de a ne implica activ în viața comunității locale, cât și prin faptul că am găsit în Asociația Club Sportiv Progresul Pecica un partener care se ghidează după același set de valori morale, urmărit și în cadrul companiei noastre, am hotărât să sponsorizăm activitatea Centrului de Copii și Juniori din cadrul ACS Progresul Pecica. Astfel, în 23 septembrie va avea loc la Pecica prima ediție a cupei ZOLLERN la fotbal, competiție din care ne propunem să facem o tradiție în anii următori.˝ ne-a declarat domnul director tehnic al companiei, Adrian Lapte. 

˝Am hotărât să ne implicăm în creșterea și dezvoltarea micilor fotbaliști din Pecica după ce am urmărit cu atenție modul în care se lucrează la grupele de copii și suntem convinși că vom avea o colaborare de lungă durată care peste ani ne va aduce mari satisfacții.˝  a mai ținut să precizeze domnul Adrian Lapte.

La rândul său, Ciprian Mogoș, președintele centrului de juniori de la Pecica care numără deja peste 80 de copii legitimați, ne-a dat detalii despre competiție : ˝Vor participa șase cluburi cu echipe de 2005-2006 și anume: Progresul Pecica, UTA, Viitorul Arad, Socodor, Șimand și Academia Brosovszky, care vor juca în sistem fiecare cu fiecare în două grupe de câte trei echipe, se joacă două reprize de 20 de minute cu pauză de 5 minute. Apoi, încrucișat, se vor juca finalele pentru stabilirea ierarhiei competiției.

Ciprian Mogoș a ținut să mulțumească sponsorului fără de care nu era posibilă această competiție: ˝Ne bucurăm că avem sprijinul companiei Zollern cu care sperăm să stabilim o colaborare de lungă durată și să dezvoltăm și această competiție în anii care vin. Invit toți iubitorii fotbalului să vină sâmbătă la Pecica la o sărbătoare a sportului juvenil.˝  

Programul complet al competiției îl vedeți în poza de la acest articol.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button