National Sebis

Sebișul se bate pentru un loc fruntaș în Bănie! Cojocaru: „Modestie și concentrare, împotriva unei echipe dornice de afirmare”



Etapa cu numărul 5 a Ligii a 3-a (seria a 4-a) aduce față în față două dintre cele mai în formă echipe ale momentului. CSU Craiova II și Național Sebiș au luat maxim de puncte din ultimele două întâlniri de campionat și sâmbătă, de la ora 17,  pe arena „Extensiv” a orașului din Bănie luptă pentru un loc fruntaș.

De altfel, „satelitul” Științei ocupăa deja poziția secundă în clasament, doar că va trebui să facă față asaltului unei echipe sebișene ce a prins gustul victoriei și este mai legată de la o etapă la alta. „După un start puțin anevoios, provocat și de faptul că perioada de pregătire nu a fost suficientă pentru a forma o echipă în adevăratul sens al cuvântului din cele 17 noi achiziții, demonstrăm că facem progrese de la meci la meci și, odată cu ele, vin și rezultatele. Am câștigat ultimele două meciuri, dar nu e de ajuns. Obiectivul nostru și valoarea jucătorilor ne obligă să câștigăm tot timpul și asta trebuie să facem și la Craiova. Suntem conștienți că vom întâlni o echipă ce ne poate pune probleme mari dacă nu rămânem modești și concentrați pe ceea ce avem de făcut la ora partidei. Pentru jucătorii lor tineri, aceste partide de Liga 3-a nu sunt decât un prilej să demonstreze că merită și ei o șansă la prima echipă și au și exemplul lui Burlacu, care s-a cam impus în Liga 1”, consideră Călin Cojocaru, managerul grupării de pe Crișul Alb.

Din efectivul oltenilor face parte și Angelo Iuga, piesă importantă din angrenajul sebișenilor stagiunea trecută. „E un fotbalist bun, dar, repet, echipa lor e periculoasă în întregul ei. Sperăm, totuși, ca plusul nostru de experiență și, poate, chiar dorința de a demonstra că vrem să ajungem în fruntea clasamentului să facă diferența sâmbătă”, a adăugat Cojocaru, care, în afara antrenorului Alin Chița, care va lua din nou loc în tribune din cauza unei suspendări, nu anunță alte probleme de efectiv.

Formații probabile:

CSU Craiova II: L. Popescu – Trocan, Ion, Hreniuc, Petre – Țoiu, Constantin, Iuga, Mihăilă – Popescu A., Frăsineanu.

Sebiș: Moroz – Poștoarcă, Bârsănel, Basic, Siminic – Ruță – Săulescu, Petculescu, E. Dică, Voinescu – Enciu.

Arbitri: Marius Naidin ( Pitești) – Lucian Tănase ( Pitești), Nicușor Marin ( Suseni – Argeș).

Observatori: Ionuț Cușca (Teleorman) – FRF, Ioan Filip ( Slatina) – CCA.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button