Fotbal judetean

Au încălecat și al șaselea „val”: Crișul Chișineu-Criș – CS Glogovăț 3-0





Liderul nu se dezminte și a bifat, fără probleme, cel de-al șaselea succes la rând în campionatul Ligii a 4-a. Glogovățul nu a fost un adversar tocmai facil, dar, înscriind repede, Crișul și-a făcut meciul ușor. E drept, la primele două goluri, oaspeții au făcut reproșuri la adresa arbitrilor, dar, una peste alta, la aspectul general al jocului, victoria trupei lui Muzsnay nu poate fi pusă la îndoială.

Tabela s-a modificat rapid, practic la prima fază importantă a partidei. Gâlcă a centrat din lovitură liberă, iar golgheterul Modan marcat cu capul încă din minutul 9. Cornea a ajuns periculos în careul advers, dar „centralul” Coroban a dat fault în atac în duelul cu Gâlcă, pentru ca după alte situații bune, Crișul să-și majoreze avantajul.  Cigan și-a procurat un penalty din duelul fizic cu Blănaru și tot el a marcat de la punctul cu var: 2-0 (min. 32), scor la care s-a și intrat la cabine.

Amfitrionii au rămas la cârma jocului și după pauză, au ratat ocazii bune în special prin Modan și Cigan, dar și Glogovățul și-a arătat „colții” pe niște contre periculoase, prin Palcu și R. Ardelean. Până la urmă, Crișul a mai înscris odată, cu 2 minute înainte de final, atunci când Borșa a pus capul la centrarea perfectă a lui Hosu: 3-0, rezultat final.

Crișul rămâne singura echipă cu punctaj maxim și un golaveraj zdrobitor: 27-2. „Plecăm de la ideea să nu luăm gol, căci de dat, la ce forță ofensivă avem, sigur vom da în fiecare meci. Deși oaspeții au acuzat ceva decizii ale arbitrilor, numai de ei știute, cred că nu s-a pus problema învingătoarei. Echipa joacă, muncește, avem soluții la nivelul titularilor și pe bancă, astfel că, uneori, ne putem menaja unii jucători. Totodată, ne propunem să câștigăm și Cupa, obiectiv ignorat la Criș în ultimii ani. Ne bucurăm de cele 6 victorii consecutive, dar ne-am bucura și mai mult dacă susținătorii noștri ar încuraja necondiționat echipa. Sunt prea multe reproșuri din tribună chiar și la 2, 3-0,  știm că așteptările sunt mari, dar am dori o altă atitudine din partea spectatorilor noștri. Oricum, e doar etapa a 6-a, mai e mult până departe”, a menționat Daniel Cherecheși, managerul liderului Ligii a 4-a Arad.

Chiar și fără Borteș, Danciu, Neag, Negrea și Ruja, „Vladi” nu s-a mișcat tocmai rău în fața principalei candidate la promovare. „Trebuie să recunoșatem că nu ne puneam mari speranțe într-un rezultat bun contra cele mai bune și complete echipe din campionat, dar cel puțin la primele două goluri considerăm că am fost dezavantajați. Faultul din care a ieșit punctul de 1-0 a fost precedat de un fault ce nu ni s-a acordat nouă, iar penalty-ul de la golul doi a fost de genul celor primite de CFR Cluj în Liga 1. Dacă în prima parte, am jucat mai slab, după pauză cred că am ieșit mai mult la joc, dar e totuși greu să revii în fața Crișului. Golul trei nici nu a mai contat, căci a venit pe final, sperăm să începem rapid să facem puncte după trei etape de secetă”, a menționat Călin Dehelean, tehnicianul celor de la Glogovăț, revenit pe bancă după trei meciuri de suspendare.

Formații:

Crișul: Mucha – Ciornei (54 Hosu), Pavel, Maghici, Jude – Fl. Drăgan, L. Todea,  Clej (67 Clej), Fl. Gîlcă – Modan (87 Huțanu), Cigan

Glogovăț: Ciornei – Pantea (47 Goldiș), Mariș, Blănaru, L. Avram – E. Varga (86 Chiș), Cornea, S. Popa, R. Ardelean, An. Gornic – Palcu (76 Doboș)

Arbitri: Cristian Coroban – Paul Radu, Cătălin Turgyan.

Observatori AJF: Romulus Tănăsescu, Iosif Lovas









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button