UTA Arad

Ritli: „Cheia a fost respectarea indicațiilor tactice și atitudinea jucătorilor”





Dacă Todea a debutat cu un eșec, automat omologul său de pe banca Olimpiei a terminat cu zâmbetul pe buze primul său meci la revenirea pe banca teamului în galben-albastru. Zoltan Ritli a reușit să pună cât de cât pe picioare o formație lăsată în derivă de Tibor Selymes, iar victoria la limită o comentează astfel: „Având în vedere valoarea echipei UTA, a jucătorilor săi, am pregătit jocul foarte bine. Elevii mei au făcut exact ceea ce le-am cerut, au avut atitudine, dorință și eu zic că victoria este meritată. Pe lângă gol, am mai avut ocazii, dar repet, cheia a fost în respectarea indicațiilor tactice”.

Întrebat cum a reușit să resusciteze o formație ce părea dărâmată după ultimele rezultate, fostul goal-keeper a adăugat: „De când am venit la echipă este liniște. Jucătorii au chef de antrenamente, atmosfera e foarte bună și asta a contat enorm pentru meciul de azi, în atitudinea băieților. Vreau să-mi felicit jucătorii și să-i mulțumesc și staff-ului tehnic pentru sprijinul acordat. Azi am demonstrat că împreună avem putere și forță. Am jucat foarte bine și pe faza defensivă și pe contraactac și pe fază de posesie

„Cred că a fost victoria unei echipe mult mai motivate decât UTA. Am știut că întâlnim un adversar foarte valoros individual, însă am fost convinși că printr-un joc colectiv vom reuși să învingem. Cred că aici s-a făcut astăzi diferența la dorința jucătorilor noștri de a învinge și determinarea lor pe teren. Merită toate felicitările noastre și sperăm să își păstreze același ritm de joc și în meciurile în care urmează”, a precizat antrenorul portarilor sătmăreni, Mihai Ștețca.

FOTO: satumareonline.ro









3 comentarii

  1. Mai Ritli poate tu ori Stetka tot timpul meciului ati urlat la jucatorii satmarteni,parca-s copii mici,asa indicatii le-ati dat..! La Digi 1 se auzeau indicatiile voastre ,pe cand antrenorii nostrii au stat calmi in timpul meciului…!Ne-ati batut,dar oare cine mai stie de frica ca joaca cu UTA,cand unii-s figuranti pe teren.Spre ex in Cupa Romaniei de la ultima victorie in 53,au urmat numai infrangeri pe la diferiti cotetari ori desculti….Cred ca e momentul sa ne revenim..si spun Hai UTA !

    0
    0
  2. Falub cu U Cj a invins cu 3-0 Ighiul pe Moina din Cj ,dar Fetita de la KIghiu s-a batut joc la 0-0 de un 11 m ca i-a tato in btaye la Albut.La finalul meciului au fost eliminati Florescu si Sporea,iar Cugirul a castigat la Recea cu 2-1 !Sanatate aradeni si nervi mai putini cu UTA !

    0
    0
  3. Zoli bacsi,cu tot respectul pt dumneata,ai castigat pe neputinta noastra!Nu pt ca ati aratat ca sunteti mai buni!Daca ati iesit la atac,realitatea este ca dupa prima repriza,mai de voie,mai de nevoie v-ati cam inghesuit in poarta proprie,fapt care noua conducere tehnica a UTA-ei,i-a fost frica sa profite!!Dar cea mai buna aparare s-a dovedit din nou atacul,poate ca aici ne-am amagit noi,UTA!In paralel,la acest capitol,suferim din greu!
    Socul unei remanieri,a functionat doar la voi,pt ca Todea era de-al casei!Nu se punea problema de ceva nou,de vre-un soc!
    Fotbalul se joaca pe goluri si pe puncte obtinute!Astazi ati castigat!Felicitari!
    Dar nici UTA si nici Oli nu au ce cauta in zona nisipurilor miscatoare!
    Voi va deplasati cu ce apucati!Ai nostri cu avionul,cazari de First Class,de aceea frustrarile noastre,nu sunt comparabile cu ale voastre!
    Trist d-le Ritli!
    Solutii de avarie apar si la dvs si la UTA,mereu!Apelam abia la scufundare la localnici!Sa nu fie prea tarziu!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button