Fotbal juniori

Hunedorenii – o nucă tare, dar Selecționata Under 14 a Aradului a bifat al treilea succes consecutiv!



Nou formata selecționată Under 14 a județului Arad merge „ceas” în cupa regională. Întrecerea implementată de Federația Română de Fotbal prin Asociațiile Județene în toată țara are ca scop final formarea, la anul, a naționalei Under 15 „tricoloră”, iar câțiva arădeni au șanse reale să ajungă acolo.

Deocamdată, jucătorii selecționați de Cristian Sculici, Flavius Moisă, Adrian Sas și Vasile Sin și supervizați de Dan Oprescu (angajat al FRF pe segmentul juvenil în Arad) se remarcă în faza zonală, iar, astăzi, au bifat cel de-al treilea succes la rând, cu scorul de 2-1. Victimele au venit din Hunedoara și au dat o replică bună, dar „alb-roșii”, echipați cu tricouri personalizate cu „Turneul Speranțelor” au fost mai buni. Mihai (lovitură liberă de la 20 de metri direct în vinclu) și Rotar (șut la colțul scurt după o pasă venită pe culoar) au fost autorii golurilor pentru Selecționata Under 14 a Aradului, în timp ce pentru oaspeți a înscris Toma. „Nu am prins o zi grozavă, dar asta și, poate, datorită faptului că am întâlnit cea mai bună echipă de până acum. Ne mulțumim cu victoria de această dată, dar și cu faptul că, prin cantonamentul în care intrăm cu o zi înaintea meciurilor, copiii se cunosc din ce în ce mai bine și începem să arătăm ca o echipă și din acest punct de vedere. Oricum, dincolo de rezultatele acestea de moral, scopul final rămâne promovarea jucătorilor arădeni la naționala Under 15, iar câțiva dintre ei demonstrează că au șanse bune să ajungă acolo”, ne-a declarat Cristi Sculici.

Selecționata AJF Under 14 a intrat pe teren cu: Tirian – D. Varga, Pele, Petcuț, Popescu- Sarkozi, Mihai, Borhan, P. Varga – D. Ciubăncan, Catanzariti, iar cei cinci care au evoluat în ultimele 60 de minute au fost: Manea – Boiț,  Adamcsik, Vulturar, Rusu și Rotar. Duminica viitoare, arădenii se deplasează în Valea Domanului, pentru returul cu Selecționata Caraș-Severin, pe care a învins-o cu 7-1 la Arad.

Meciul a fost arbitrat de Loredan Bogdan, Flavius Drăghici și Sergiu Cîrmaci, iar alături de Adrian Lucaci, președintele AJF Arad, a stat Gheorhiță Geolgău, „părintele” acestui proiect Federal. Totodată, din delegația oaspete a făcut parte și Ioan Petcu, referent federal în județul Hunedoara.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button