Fotbal judetean

Punct „smuls” în zece: ACS Socodor – Victoria Felnac 1-1



Două dintre echipele cu rezultate bune în etapa precedentă și-au dat întâlnire la Socodor, acolo unde gazdele doreau să-și păstreze statutul de surpriză plăcută a debutului de sezon în Liga 4-a. Și putem spune că au reușit, cu toate că nu au obținut rezultatul maxim în fața tacticizatei echipe a lui Dan Cuedan.

Felnacul a ratat startul meciului, iar gazdele au profitat. După câteva situații bune au deschis tabela. Turcuș a fost faultat în careu de Herlo, iar Sebastian Mako l-a bătut pe Șoltesz de la 11 metri. Era 1-0 din minutul 24 și semnul pentru VI-FE că trebuie să se trezească. Și, timid, oaspeții au intrat în joc și au apărut în preajma careului advers, prin Herlo sau Sabău.

Socodorul au apăsat din nou pe accelerație în debutul partidei, dar Fl. Dema și Fluieraș au irosit ocazii de singur cu goal-keeperul advers. Din minutul 56, Felnacul părea că abandonează lupta, după ce Țugulescu a fost eliminat în urma unei lovituri aplicate fără minge lui Turcuș. Dar, „alb-roșii” au jucat mai bine în zece oameni, profitând și de automulțumirea băieților lui Darazs. Iar minutul 70 a adus golul egalizator. Herlo a recuperat o minge în jumătatea adversă, i-a pasat lui Adam, acesta a centrat de pe stânga, iar C. Gabor a trimis din alunecare în plasă: 1-1!

Până la final, impresia a fost că ambele echipe se mulțumesc cu o remiză, până la urmă, pozitivă. „Cine ne-ar fi spus că vom strânge 11 puncte după șase etape nu l-am fi crezut în debutul sezonului. Dar, se putea și mai mult, chiar și astăzi. Nu știu ce s-a întâmplat, poate ne-am văzut prea repede cu sacii în căruță în 11 contra 10 și le-am permis celor de la Felnac să vină peste noi și să egaleze. Urmează meciurile cu, probabil, cele mai bune echipe din campionat, Sântana și Crișul și ne dorim să scoatem ceva din ele”, a precizat Sebastian Mako, marcatorul Socodorului cu Felnacul.

Fără Dachin (suspendat) și Stanciu (care intenționează să se lase fotbal), VI-FE a bifat cea de-a doua remiză consecutivă: „Am început foarte slab, am refuzat jocul timp de 25-30 de minute. Apoi, ne-am mai revenit și, paradoxal, am jucat mai bine cu un om mai puțin pe teren. Țugulescu nu are nicio scuză pentru eliminare, astfel de gesturi nu au ce căuta pe un teren de fotbal. Am avut în față o echipă bună, nu degeaba a acumulat puncte importante în acest campionat, dar pe care am reușit să o surprindem pe final. Urmează meciul cu Crișul, o adevărată provocare pentru băieții noștri. O să încercăm să scoatem maxim din meciul cu superechipa liderului campionatului”, a punctat și Dan Cuedan, antrenorul Victoriei.

Formații:

Socodor: Vîrzob – Licker, Bragea, Gherheș, D. Ardelean – Sulea (85 D. Buruiană), Turcuș – Flueraș, Fl. Dema, Covaci – S. Mako.

Felnac: Șoltesz – Țugulescu, Brozbic, Moisă, Morariu – Sabău, Adam – Meszaroș (54 P. Bogdan), Ghiță (65 Vulpoi), Herlo (90 Lăcătușu) – C. Gabor (79 Baroti)

Arbitri: Alin Deac – Flavius Dreghici, Sebastian Pantea.

Observatori AJF: Doru Herțeg, Romulus Babău









4 comentarii

  1. Ghiță Șoabi te rog eu lasă-te de acest fenomen, tu nici nu poți sta in ghete ce tot forțezi atâta ? Ah stai ca nici nu te-ai apucat ce sa te lași…:))))

    0
    0
  2. Pai bai marcel a lu peste,nam vrut sa iti raspund si nu iti voi mai raspunde pt ca nu ma cobor eu la nivelu tau..pai bai rasule tu nai calcat pe unde am jucat eu,iar tu imi spui mie ca nu pot sta in ghete?esti frustat esti invidios…ai ceva cu mine personal…fii bai barbat si dami un sms pe nr meu sa te vad…ai sange in instalatie ciublo

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button