Handbal

Echipa de handbal a Crișului a spart gheața: 26-23 cu Mureșul, pentru primul succes din istoria clubului!





Singura echipă de handbal a județului Arad angrenată în competițiile de seniori a spart gheața la capitolul victorii în debutul celui de-al doilea sezon al existenței sale. Dacă în ediția precedentă a eșalonului secund, Crișul Chișineu Criș nu a mers mai departe de un rezultat de egalitate, astăzi, în Sala Polivalentă din Arad, s-au simțit fiorii primului succes.

Meciul cu Mureșul Târgu Mureș a fost pe muchie de cuțit, cu gazdele mereu la timonă exceptând o scurtă perioadă, cu zece minute înainte de final. Atunci, vizitatoarele au avut avantaj minim pe tabelă, dar elevele lui Titi Ionescu și Florica Boldor au pus din nou lucrurile în ordine, spre satisfacția celor aproximativ 150 de susținători. La finalul celor 60 de minute „alb-albastrele” au oprit tabela la 26-23, după ce scorul pauzei a fost de 13-9.

Marcatoarele Crișului au fost Iuga – 5, Cherecheș – 5, Sas – 5, Boldor-5, Vartolomei – 3, Lucușa – 2 și Morariu-1, însă meritul e al întregii echipe, cu o mențiune specială pentru portarul Amalia Corha. „Partida a fost extrem de strânsă, echilibrată, dar am demonstrat că suntem echipa mai bună. Era timpul să vină și această primă victorie din istoria echipei, iar cu această ocazie vreau să le mulțumim tuturor celor care au avut mereu încredere în acest proiect și anume Primăriei din Chișineu Criș și domnului primar Burdan, dar și sponsorilor Guala Pack, Sappa, UVVG și domnului Emil Tipei. Acum, că am spart gheața, luăm fiecare meci în parte, cu speranța de a lega cât mai multe victorii”, a spus Lucreția Vartolomei, jucătoare și manager la Crișul.

Trebui să precizăm că partida de azi s-a jucat în cadrul rundei secunde a Diviziei A (Seria B), în prima fetele de la Crișul cedând clar (17-44) pe terenul puternicei formații, CS Minaur Baia Mare. Pe 7 octombrie handbalistele arădene se deplasează la Brașov, pentru duelul cu Corona, iar pe 11 octombrie o găzduiesc pe  CSU de Vest Timișoara.









Un comentariu

  1. Felicitari fetelor !!! Sigur ca se poate ! Felicitari tuturor celor implicati in proiectul Crisul Chisineu Cris- hanbal feminin !!! Sunt nascut la Chisineu Cris si nu am cum sa nu ma bucur pentru o asemenea realizare !!! Succes in etapele viitoare !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button