National Sebis

Juniorii Poiană și Vlădescu, transferuri anti-criză la Sebiș și amenințarea cu măsuri drastice: „Nu acceptăm mediocritatea!”



Lucrurile păreau că intră pe un făgaș normal la Sebiș după succesele consecutive cu Giarmata și Lipova, dar a venit „dușul rece” de la Craiova și odată cu el multe semne de întrebare privind calitatea și motivația echipei. Din calitate de susținător primarul orașului de pe Crișul Alb e foarte dezamăgit de prestația „alb-albaștrilor” în Bănie și propune măsuri pecuniare. Mai mult, spune că situația prin care trece echipa îi crează repulsie și, deocamdată, nu se salvează nimeni: conducători, antrenori, jucători.

La rândul său, managerul Călin Cojocaru a avut un discurs destul de dur în vestiar și cere un reviriment rapid. „Pur și simplu, ne-a fost rușine după cele întâmplate la Craiova sâmbăta trecută. Nu e posibil ca fotbalist să ai o asemenea atitudine față de meseria pe care o practici, să pierzi fără drept de apel în 11 contra 10 în fața unei echipe bune, talentante, dar – totuși – formată doar din juniori. Se întâmplă să mai pierzi meciuri, dar niciodată avân această atitudine. La clubul Național Sebiș nu se acceptă mediocritatea și vom lua și măsuri”, a menționat Cojocaru.

Prima dintre ele a fost întărirea lotului cu doi fotbaliști, dar și despărțirea de unul dintre ei. portarul Sebastiam Moroz a părăsit echipa, după ce conducerea clubului a ajuns la o înțelegere cu Ionuț Poiană (foto). Acesta din urmă a apărat buturile Luceafărului înainte de criza ce a dus la preluarea clubului de Nicu Sarcină. Goalkeeperul de 19 ani aparține clubului Steaua și, în mod normal, devine automat titularul postului. Tot la capitolul juniori, sebișenii l-au mai luat pe Andrei Vlădescu, un fundaș lateral din generația lui Coman sau Casap, de la Viitorul Constanța.

Naționalul a reluat pregătirile sub comanda lui Alin Chița, nemaiacceptându-se alibiuri pentru partidele, de altfel foarte dificile, ce urmează.









2 comentarii

  1. Frustrare ,mare rau de tot ,ai pe Cojocaru domnule Alex,a jucat el,echipa nu a avut asigurate condiții ,nu ai mai fost pe la Sebis sa vezi cum arată clubul de cand e Cojocaru ,iar ca a facut contestați, nu e de vina Sebisul sau Cojocaru ,ca adversari încalcă regulamentul ,nu sant fanul nimănui dar nu pot sa neg ca ,clubul chiar arată a club e clar rezultatele lasă de dorit ……….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button