Fotbal judetean

Maghici reintră în circuit ca antrenor al Păulișului: „Îmi doresc mai mult decât salvarea de la retrogradare”





La o săptămână de la renunțarea la serviciile lui Dănuț Mițiți, Păulișana Păuliș i-a găsit acestuia înlocuitor. Cap de listă în preferințele șefilor clubului din Podgorie, Dinu Maghici a și acceptat să preia funcția de antrenor.

Fostul fundaș al UTA-ei a văzut pe viu prestația „alb-albaștrilor” la Șimand, după care a bătut palma cu președintele clubului. M-am înțeles cu domnul Florin Lăcătuș și de azi conduc antrenamentele Păulișului. Obiectivul clubului este salvarea de la retrogradare, însă eu îmi propun mai mult decât atât. Am la dispoziție un lot destul de echilibrat valoric pe care vreau să-l fac cât mai competitiv în perioada ce urmează. Avem două săptămâni să pregătim meciul de la Pecica, unde sperăm să facem o figură frumoasă” ne-a declarat Dinu Maghici.

Tehnician arădean a făcut școală în Anglia și a lucrat pentru FC Liverpool și, de asemenea, a antrenat jucători tineri în Statele Unite ale Americii. Acasă a mai activat la Progresul Pecica iar în această vară s-a despărțit de Frontiera Curtici, echipă cu care a ocupat ultima treaptă a podiumului. Totodată Maghici este antrenor la două grupe de copii de la Viitorul Arad și scouter pe zona de Vest al Fusion Group Agency, agenție de impresariat care-l are ca asociat și pe Bogdan Apostu.

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button