Fotbal juniori

Copiii de pe „Izvorul”, primii câștigători ai „Campionatului străzilor din Arad”





Un proiect, din multe altele ale AJF-ului Arad, și-a finalizat o primă etapă, ieri, la baza sportivă a Liceului cu Program Sportiv din Gai. Proiectul denumit „Campionatul străzilor din Arad” a demarat acum două săptămâni în cartierul Gai. 12 echipe reprezentând tot atâtea străzi , alcătuite fiecare din patru jucători, cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani s-au întrecut în sala și pe terenurile din curtea LPS.

Pe ternuri reduse și la porți mici, întrecerea a fost crâncenă și plină de ambiții, participarea și mai ales reușitele unor echipe fiind răsplătite la final de organizatori și sponsori.

În ultima fază a întrecerii, adică în semifinale, s-au întâlnit :

Str. Bogdan Voievod – Str. Nouă 1-1 (1-2, după penalty-uri)

Str. Ion Creangă- Str. Izvor 0-3

Finala mică

Str. Bogdan Voievod- Str. Ion Creangă 5-0

Finala mare

Str. Izvor – Str. Nouă 4-2

Așadar, strada Izvor a devenit campioana cartierului Gai, în componența: Vinicius Sterciuc, Marcus Sterciuc, Daniel Pavel și Patrick Feher.

Prședintele AJF Arad , Adrian Lucaci și șeful Comisiei de copii și juniori de la AJF Arad ,Gabriel Hărduț, au oferit tuturor participanților (în jur de 50 de copii) câte o diplomă și o medalie, iar primelor patru echipe, cupe și cadouri din partea sponsorilor: SC Verbiță, Auto-Schunn Mercedes și Pizza 5 Colțuri.

Au primit cadouri și cei doi golgheteri ai întrecerii, Vinicius Sterciuc (Str. Izvor ) și Hani Vicaș (str. Bogdan Voievod). Acțiunea va continua și în celelalte cartiere, urmând ca în final să se desfășoare turneul campioanelor cartierelor din Arad.

Ioan Hamza

 









Un comentariu

  1. „Un proiect, din multe altele ale AJF-ului Arad…” Proiecte, Proiecte, Proiecte …organizezi o competitive, o cupa, ceva, gata, e proiect…hai sa cantam mai departe: Proiecte, Proiecte, Proiecte……Romania, tara odelor…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button