Șoimii Lipova

Sabău, nemulțumit de remiza de la Deva: „Trebuia să câștigăm, dar suntem în grafic!” Cornea consideră că arbitrii au stricat jocul





Șoimii Lipova a fost aproape să dea lovitura la Deva vineri după-masă. Nou promovata arădeană a deschis scorul chiar înaintea pauzei și a beneficiat de un penalty la ultima fază de joc, la scorul de 1-1 și se întoarce acasă doar cu un punct.

Fără Bier (cu probleme medicale toată săptămâna) și cu Bercu și Stoin printre titulari, lipovanii au jucat bine pe porțiuni. Au scăpat ca prin urechile acului la câteva ocazii mari ale devenilor, dar ultimul cuvânt le-a aparținut, la penalty-ul ratat de Filimon chiar înaintea ultimului fluier al vâlceanului Lăstun. „E păcat că am ratat acel penalty, că nu am fructificat ocaziile din startul partidei, dar e bun și un egal în deplasare, suntem în grafic. Nu consider că rezultatul e echitabil, trebuia să câștigăm, dar nu o să facem un capăt de țară că nu am reușit acest lucru. Sunt parțial mulțumit de acest început de sezon, cred că meritam mai multe puncte, dar suntem o echipă în formare. Avem și juniori de 2000, vrem să creștem pentru a avea un lot cât mai competitiv în sezonul viitor”, sună analiza succintă a lui Flavius Sabău, antrenorul celor de la Lipova.

De cealaltă parte, după ce sezonul trecut a luptat pentru promovare, Deva are o față nouă în acest sezon și dorește să o ia treptat spre performanță. „A fost un meci între două echipe bune ale campionatului, dar arbitrajul a stricat acest joc. În minutul 2 trebuia să primim penalty, ei au primit două inexistente, din care unul anulat apoi. Ne-am stabilizat pe un lot de tineri, din păcate a trebuit să facem schimbările la juniori pentru că nu au putut să ducă tot meciul. A fost o partidă pe care o puteam câștiga, dar, în același timp, o și puteam pierde la ultima fază. Sper să fim mai concentrați pe viitor și să aducem victoria acestor fani pe care i-am simțit aproape de noi astăzi. A fost un penalty imaginar la ultima fază, dar în economia jocului trebuie să mă declar mulțumit de egal. Portarul nostru și-a făcut, însă ,foarte bine datoria și acest punct i se datorează în mare măsură lui”, a spus și Sorin Corneu, tehnicianul devenilor.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button