Fotbal judetean

Puncte de la frații Mâneran: CS Glogovăț – CS Ineu 0-2





Apropiate valoric, „Vladi” și Ineu au pus în scenă un meci destul de echilibrat, cu puține ocazii mari de gol. Mai concreți în fața porții adverse au fost vizitatorii, cu un Dănuț Mâneran în mare formă, dar și un plus de experiență în momentele cheie ale partide.

Partida a avut un rimt bun încă din start, dar pasele s-au legat cu greu în primul sfert de oră. După 9 minute, Păcurar l-a avertizat pe Mitrea cu un șut cu pământul prins de portarul advers, pentru ca formația gazdă să rateze o mare oportunitate de a deschide tabela. Cornea a pătruns de unul singur pe dreapta până în careul de 6, dar a tras din unghi exact în portar în două rânduri. Ocazia s-a răzbunat în minutul 17, când S. Balaci a plecat în viteză pe dreapta, a trimis un șut-centrare pe care Dănuț Mâneran l-a reluat simplu în plasă, din numai 1 metru, de lână bara de la colțul lung. Ceva mai tehnici pe axul central, zărăndanii au ținut destul de bine de minge, iar când au accelerat au pus și probleme. În minutul 31, Georgiu putea marca pentru echipa sa, dar a reluat din cădere peste poartă, după ce pasa lui Păcurar îi venise destul de bine. Glogovățul a dominat teritorial meciul în ultimele 10 zece minute ale mitanlui, iar Pușcaș a avut de lucru la șutul de la distanță a lui Cornea, pentru ca apoi, E. Varga să nu ajungă de puțin la un balon preparat de R. Ardelean și Gornic în careul mic.

Ineaunii au avut prima ocazie a reprizei, prin Păcurar, a cărui reluate din voleu cu latul, din numai 5 metri, a trecut pe lângă bară. După o oră de joc, Glogovățul a ratat o ocazie imensă de egalare, după ce Cornea a pătruns din nou în forță pe dreapta, a centrat perfect la colțul lung, de unde Negrea a reluat incredibil cu capul pe lângă bara de la colțul scurt. Totuși, gazdele nu s-au descurajat, au dominat copios, însă Pușcaș nu a fost avut mingi grele la poarta sa. În schimb, zărăndanii au fost ceva mai tăioși și, în minutul 82, au trecut pe lângă golul liniștii. Dănuț Mâneran a pătruns în viteză în careu, a pasat în centru, Georgiu a deviat însă slab și mingea s-a scurs pe lângă colțul lung. 0-2 avea să fie cu 4 minute înainte de final. Același Dănuț Mâneran și-a pus în valoare forța de pătrunde a centrat în fața porții, iar Dennis Mâneran a beneficiat de un ricoșeu fericit și a finalizat cu spatele din 2 metri.

Partida s-a încheiat cu Ineul victorioasă pentru al doilea an consecutiv pe terenul celor de la Glogovăț, care-și dispută meciurile din acest tur la Horia.

Formații: 

Glogovăț: Mitrea – E. Varga (71 Danciu), Mariș (50 Doboș), Blănaru, L. Avram – Cornea, E. Pantea – S. Popa (66 Palcu), R. Ardelean, A. Gornic 89 Magdi) – Negrea.

CS Ineu: Pușcaș – Voștinar, Zdrențan, Iaroș, Hulbăr – M. Ponta – S. Balaci (74 Karmanoczky), F. Spătaru, Georgiu (90 B. Mașniță), Dănuț Mâneran – Păcurar (59 Dennis Mâneran).

Arbitri: Loredan Bogdan – Sebastian Pantea, Emil Cristea. Observatori AJF: Traian Enoiu, Gheorghe Sfăt.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button