UTA Arad

Todea: „Remiză echitabilă, insuficientă pentru noi. Doar o victorie și golurile marcate ne pot debloca”





La Snagov, UTA a pus la păstrare primul punct cu noul staff tehnic la timonă. Criza nu a fost depășită, atâta timp cât pretențiile sunt ceva mai mari, iar echipa a încheiat cel de-al patrulea meci fără gol marcat.

Cam asta subliniază și Cristian Todea după remiza albă cu ilfovenii, încercând să rămână – totuși – optimist pentru viitor. „Chiar dacă am avut ocaziile noastre, ultima dintre ele chiar mare, pe final de meci, la bara lui Dinculescu, trebuie să recunoștem că și gazdele puteau marca. Au lovit și ele odată bară, iar Branko (n.a. Grahovac) a avut, la rândul său, două-trei intervenții foarte bune. De aceea, trebuie să admitem că remiza e echitabilă, dar, în același timp, insuficientă pentru o echipă ca UTA. Așteptările tuturor de la noi, conducere și suporteri sunt altele, chiar și noi ne dorim mult mai mult de la noi, dar, din păcate, aceasta e situația în momentul de față”,  spune antrenorul principal al „roș-albilor”.

Ieșirea din criză e imperativă cu atât mai mult cu cât se apropie marele derby cu Poli. Arădenii au la dispoziție 90 de minute, la Șiria, cu Pandurii, să se pună pe picioare, înainte de deplasarea de pe Bega. „În primul rând, trebuie să marcăm, căci nu am mai făcut-o de patru meciuri și, binențeles, ca odată cu golurile să vină și o primă victorie după atâta timp. Doar aceste lucruri ne pot debloca. Și azi, cel puțin în prima repriză, ne-am propus să fim mai ofensivi, dar – pe de altă parte – am riscat la câteva contraatcuri ale Snagovului”, a adăugat Todea.

18 comentarii

  1. Nu cred ca e un blocaj. Asta e valoarea lotului. Imposibil atatea meciuri sa fii tot blocat. Eu nu stiu cine a cerut unii dintre jucatorii astia. Sau poate ei sunt rezonabili, dar nu se potrivesc, greu de zis.
    Un lucru e sigur. Avem nevoie de Stratila pe teren si un atacant gen Petre. Altfel, cam greu sa nu retrogradezi.

    0
    0
  2. Domle, ce merge atat de greu situ asta? De luni de zile tot la fel de prost merge. Chiar nu puteti rezolva problema? Mutati-l pe un host mai rapid.

    0
    0
        1. si ce nu merge? pagina din fata, articole, ce anume? si eu tot rds am si stau la tara dar nu am probleme

          0
          0
          1. indiferent de pagina, fie home page sau vreun articol, uneori nu incarca deloc ( da o eroare ), alteori incarca foarte greu dupa 5-10-20 de secunde..

            0
            0
          2. conteaza si traseul de la client la hosting, care este undeva in tarile nordice … pagina este mare din cauza pozelor …

            0
            0
      1. Asa este Lucian.Credeam ca doar la mine sunt probleme.Site-ul reactioneaza ft greu din orice retea.Poate de pe Digi,cat de cat.Dar de pe Telecom si Orange,abia,abia.

        0
        0
  3. Mama noastră a tuturor UTA e puțin bolnava !!Sa nu facem zgomot inutil pe holuri Are nevoie de liniște dar ne putem da cu părerea despre doctori și metode de însănătoșire. !!Eu aduc și prăjituri gândind la zilele bune. !!!

    0
    0
  4. Valoare jucatorii au dar eu cred ca jucatorii care au dus povara echipei in ultimi doi ani la UTA nu au fost respectati la fel financiar ca si cei noi veniti si sunt putini frustrati din cauza contractelor primite de jucatorii noi veniti care nu aratat nimic iar acum sa cuagulezi o echipa va fi foarte greu gresala apartine conduceri care au facut contracte preferentiale si nu pe baza de performanta bazata pe bonusuri la victorii ,egaluri sau pierderi

    0
    0
  5. Todea sustine ca EL NU E RASPUNZATOR DE ACTUALUL LOT al UTA-ei,dar eu ii raspund Dulaului ca el a fost antrenor secund dupa ce s-a lasat de Medias si ma mir ca nu da vina pe noi suporterii ca UTA nu bate pe nimeni….! Cred ca ati stat asta vara la umbra in Malintz si-n iarna in loc sa va antrenati la Moneasa ati umblat prin zone calduroase…!Daca ,,unii,, nu va pricepeti la fotbalisti,cauti oameni competenti sa descopere talente si sa aduca jucatori!Si cei de la Lipova cand sa CASTIGE IN MIN.90,Filimon s-a batut joc de 11 m primit de lipovani si poate ati vazut ce au declarat devenii sa au fost sanctionati cu penalty inexistente…!Las ca acum vine Sirineasa la Lipova si va invata astia cum se bate un 11 m…!Hai UTA CA NE OMORI…!

    0
    0
    1. multumesc, voi studia sa vad ce pot corecta … eu am ceva modul de optimizare, am si ceva pentru erori … studiez dumincia problemele

      0
      0
  6. Dupa infrangeri, drumul spre victorii trece prin meciuri cu scor de egalitate. Urmeaza deci seria victoriilor! HAIDE UTA! 🙂

    0
    0
  7. Am sunat pe unul din Ghermanesti ce e dinamovist si referitor la UTA acesta mi-a spus ca a vazut meciul sambata si ca UTA-ei ii lipsesc 11 jucatori vigilenti si un antrenor valoros si priceput !!! I-am dat dreptare dinamovistului ce e amic si cu Vivi ajuns la Metalul Resita ce a retrogradat,dar Rufa a mutat echipa la Ghermanesti si a reinscriso in B iar acum e cam de mijlocul LIGII A 2-A !DULAU A INTRODUS IN ECHIPA CEL PUTIN 6 FUNDASI si atunci cum naIba SA CASTIGI !Are dreptate dinamovistul cu parerea despre antrenorul Todea….!

    0
    0
  8. Dupa Satu Mare, unde a pierdut un punct, pe final, pe greseala personala, Todea s-a gandit sa nu ia gol.. Satu Mare e oricum, peste Snagov. De aia a facut o echipa strict defensiva. Dar cind joci la Ghermanesti, tu UTA trebuie sa te consideri favorita. Cu doar 3 in atac nu se poate ataca, mai ales ca multi defensivi nu au vaut nici o intentie de atac. Din ce mi-a zis un bucuresten utist, prezent la meci UTA a jucat mult prea slab,pentru a avea pretentii inchis, gazdele au fost superioare, au avut mai multe ocazii, iar-atentie- Grahovacz a „comis-o” din nou, dar nu am luat gol. Fara atac, fara goluri marcate nu il vad pe Todea stand mult. Asa ca. Cristi Todea trebuie sa faci o echipa mult mai ofensiva, si ambele faze trebuie tratate egal. Pot intra meciul viitor-de la inceput- si Stratila, si Hlistei, si Pacurar, si Florea, va reintra si Adili.. Nu avem voie sa nu castigam, asta trebuie sa stie si jucatorii si Todea. Orice alt rezultat va aduce si haos si scandal. si jucatorii,…platiti la timo trebuie sa stie asta. S-a cam terminat rabdarea cu unii jucatori, cel putin …la mine

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button