National Sebis

Marcator în ultimele două etape, Săulescu încearcă să-i dea gol și UTA-ei: „Jocul Sebișului este din ce în ce mai consistent, sperăm să câștigăm următoarele meciuri”





Golgheter al stagiunii trecute la Național Sebiș, Dragoș Săulescu a avut destule oferte de transfer în această vară, dar în cele din urmă, și-a prelungit contractul cu „alb-albaștrii”. Startul de sezon nu a fost prea reușit ca și medie a prestațiilor personale, însă mijlocașul de bandă este în revenire de formă, având două etape consecutive cu gol marcat. Dacă golul de la Craiova nu a însemnat nimic în economia rezultatului final, cel de vineri a deschis drumul spre un succes extrem de important, în compania celor de la ACS Ghiroda, formație aflată peste sebișeni în clasament. „A fost foarte greu cu echipa din Timiș, care a jucat bine, dar am reușit să facem un meci bun după dușul rece de la Craiova. Încetul cu încetul ne omogenizăm, începem să ne cunoaștem mai bine între noi și jocul nostru va fi și mai consistent în partidele ce urmează. Personal, încerc să-mi fac treaba cât mai bine în fiecare meci, mă pregătesc serios și dau totul din mine pentru a avea realizări în teren. Mă bucur că am dat gol astăzi, am dat și la Craiova și vreau să dau goluri în continuare, de ce nu chiar în Cupă cu UTA”, spune fotbalistul gorjean.

Chiar echipa fanion a Aradului l-a avut pe lista de transferuri pe Săulescu în această vară, iar acesta și colegii săi o întâlnesc, miercuri, în Cupă. „Respect UTA, dar e normal să apăr interesele Sebișului și să-mi doresc o victorie contra lor. În vară, m-au chemat să merg să fiu văzut de noul antrenor, nu știu de ce aș fi avut nevoie să dau probe după sezonul făcut la Sebiș. De altfel, am avut mai multe oferte din Liga a doua și a treia pe care le puteam semna pe loc, dar am ales să rămas la Sebiș pentru oamenii minunați de aici care m-au dorit insistent, care știu ceea ce pot. Sper să nu-i dezamăgesc și să contribui, alături de ceilalți colegi, la promovarea mult dorită”, a adăugat fotbalistul lui Chița.

Dar, Dragoș Săulescu aruncă o privire și spre meciul din weekend, un adevărat derby pentru locurile fruntașe. „În campionat, ne așteaptă un meci greu la Reșița, suntem în foame de puncte și trebuie să ne mobilizăm să facem un meci bun. Nu am uitat cum am pierdut anul trecut acolo, pe nedrept, aș zice eu, dar asta a fost. Acum e altceva și mergem cu capul sus, nu ne gândim decât la victorie”, mai anunță mijlocașul Naționalului.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button