UTA Arad

UTA joacă derby-ul Vestului, pe Bega, tot duminică după-amiază!





Echipa fanion a Aradului va face o ultimă repetiție pentru cel mai important meci al toamnei în acest weekend, cu Pandurii Târgu Jiu. Meciul de la Șiria e programat duminică, de la ora 15,30, exact în ziua săptămânii și ora stabilită și pentru derby-ul de la Timișoara, cu ASU Poli. Pe „Dan Păltinișanu” se va juca în cadrul etapei a 12-a, pe 15 octombrie, cu ambele formații navigând în ape tulburi după startul modest de sezon. Marea surpriză neplăcută o reprezintă arădenii, însă nici „alb-violeții” nu au rupt gura târgului cu cele 13 puncte strânse din 30 posibile.

Dar, până la ora „ciocnirii” de pe „Marele Oval”, ambele echipei mai au la dispoziție două partide să capete moral și ritmul unei încleștări ce impune sacrificiu maxim. Dacă UTA joacă mâine în Cupă, la Sebiș și duminică, în campionat, cu oltenii lui Cipri Rus, ASU Poli ajunge tot în județ, la Biled, unde întâlnește o prim divizionară județeană, iar, sâmbătă, se deplasează la Satu Mare.

Inutil să mai spunem că Digi Sport 1 va transmite în direct spectacolul din teren și, mai ales, tribune din Poli – UTA, ce – probabil – va stabili și record de spectatori în prezenta ediție a Ligii a II-a la fotbal. În primăvară, spre finalul sezonului, „roș-albii” lui Laurențiu Roșu se impuneau cu 3-0 la Timișoara, păstrând la acea dată șanse pentru promovarea directă la baraj. O lună mai târziu, arădenii ajungeau din nou pe „Dan Păltnișanu” pentru prima manșă a barajului de promovare în Liga 1, cu cealaltă Poli a orașului, antrenată de arădeanul Ionuț Popa. Rezultatul general tur-retur a fost 5-2 pentru timișoreni, iar „Bătrâna Doamnă” a rămas la „matineu”.









10 comentarii

  1. Dupa ce prima echipa a Timisorii a biruit-o in lupta pt. promovare, UTA joaca acum cu o echi[pa secunda a Timisorii…Normal ar fi sa batem la scor! Haide UTA!

    0
    0
    1. Nea Puiule,atentie mare!Gresesti!Prima echipa a Timisoarei este ASU,aceasta din liga a 2-a.
      Cealalta este ACS RECAS,ambitia lui Robu si al lui Moustache,Ionut!De la Ineu la Bocsig doar 12 km!
      Pt UTA oricum nu conteaza!Luptam impotriva a 2 echipe Poli!Pot sa fie si 100 Poli!
      In rest,este problema lor!

      0
      0
      1. ACS din liga 1 este echipa care detine palmaresul si culorile … ASU din liga 2 este o echipa noua, infiintata acum cativa ani si a pornit din cea mai de jos liga din Timiș, a V-a si este sustinuta de suporteri … ambele asociatii care au cele doua echipe au ca membri fondatori Institutul Politehnic si Asociatia studentilor …
        care o fi aia adevarata si mai mova dintre ele?

        0
        0
        1. @lucian!Ne-ai promis ca te ocupi de problemele majore ale site-ului Sportarad!Ba sunt pe la Londra,ba pe la Frankfurt!Cert este ca HOST Arad,este mort!

          0
          0
          1. nu inteleg … ce nu merge? tocmai ce am facut ceva modificari serioase, zic eu …

            0
            0
          2. poate ai nimerit in timp ce se propagau noile adrese DNS … dureaza cateva ore pana este totul perfect si va fi mai bine decat inainte …

            0
            0
  2. Vor fi cei mai puțin arădeni la un derby din toată istoria confruntărilor! Lumea s-a scârbit de non valoarea, și mai ales de miserupismul celor care în mod normal nu ar avea voie să joace cu triunghiul ros alb pe piept! E cea mai slabă Uta, de la aia cu sziller și santejudean încoace!

    0
    0
    1. Din ce cauza vorbesti in numele tuturor?Este adevarat ca in acest campionat nu ne ridicam la valoarea asteptarilor, dupa dubioasa politica de transferuri,dar vom vedea….
      In fiecare seara,in locul lui Todea,le-as pune lotului, DVD-uri cu meciurile victorioase in confruntarile cu Poli.Asta in loc de „Mihaela” sau „Esti Mese”?
      Pana atunci mai este Sebis si Pandurii!Abia apoi discutam despre aradeni la Timisoara!
      Eu voi fi prezent oricum!

      0
      0
  3. Na!Niciodata nu am contestat rapididitatea accesarii site-ului!Credeam ca eu sau la mine exista o problema!Abia cand alti utilizatori au semnalat aceste probleme,am inteles ca este inovant sau de noroc!
    Cand imi apare Londra,cand Franckfurt,apoi Request,Bad Connection!Dar mereu apare HOST!Este frana!

    0
    0
  4. Bineanteles ca, nici nu imi fac probleme, UTA. va castiga pe Dan Paltinisanu cu ASU Timisoara, dar pana atunci mai este de trecut doua teste la fel de grele ,cu Sebis in cupa si in campionat cu Pandurii, sperand ca, BAIETII TREBUIE SA ISI REVINA odata cu venirea lui HLISTEI si FLOREA, si revenirea lui STRATILA pe teren. Hai baietii , castigati in cupa cu Sebisul !!! Forta UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD, UTA ARAD, UTA ARAD UTA ARAD !!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button