National SebisUTA Arad

Galerie foto, Cupa României: Național Sebiș – UTA 1-4





UTA s-a impus cu 4-1 la Sebiș, în fața divizionarei trei antrenate de Alin Chița. Florea și Curtuiuș au reușit câte o „dublă”, în timp ce Emil Dică a înscris golul de onoare al Naționalului. Poze de la această partidă puteți vedea accesând linkul de mai jos:


https://www.flickr.com/photos/95487995@N07/albums/72157687469571504


 









5 comentarii

  1. Felicitari @lucian!Astea sunt poze!Nu te laud gratuit,dar fidelitatea lor si numarul lor depaseste tot ce s-a postat calitativ in ultimii 2-3 ani!Bravo!Le dai lectii altora!Deci si critica este buna,constructiv vorbind!
    Uneori insa,probabil ai ajuns sa ma cunosti scriptic,privesc si alte aspecte!
    Fii atent la fetzele unor „fotbalisti”!Cu ce fel de atitudine intra pe teren!Ma uit la Scutaru,tot cu privirea in pamant,deja de la intrarea oficiala pe teren!Este normal?Aspectul spune mult!Daca asa intri pe teren,asa si evoluezi!Si nu doar o poza,ci mai multe!Chiar te rog sa revezi fotografiile postate!Daca ai „vana” in tine,intri cu capul sus,nicidecum uitandu-te la sireturi!
    Da,ai castigat astazi la Sebis,dar compari cu ce a fost si ce urmeaza?Imposibil!
    Neputinta unui antrenor apare atunci cand sta cu o mana sub barba,vezi pozele cu Chita!Am rememorat pe Nagy,Rosu,Mihalcea si Falub in aceste ipostaze!
    Priviti mai departe muschii picioarelor unor jucatori motivati, „montati”, in faze de joc,in paralel cu cei relaxati,la joc de curtea scolii!Valabil si pt UTA,dar si la Sebis!
    Mare atentie Todea!Esti antrenorul echipei care te-a lansat!Nu ai prieteni,nu ai sfatuitori,mergi pe calea ta!Ai langa tine pe Todea si Pacurar!Conteaza mult!
    Botis s-a certat cu Norbi Varga,pt ca nu se mai putea imparti la grupa 2006,apeland la Clop!Multe sacrificii!Nu este chiar atat de simplu ce se vede pe din afara!

    0
    0
  2. LUCIANE !!! Care este situatia lui DANIEL FLOREA, dupa accidentarea la cap suferita ,se poate conta pe el si la meciul cu Pandurii !?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button