UTA Arad

Florea – incert pentru Pandurii, Strătilă și Grahovac sunt apți de joc





Conform declarațiilor lui Crsti Todea, atacantul Daniel Florea nu are șanse prea mari să se afle pe teren duminică, în meciul de la Șiria, cu Pandurii Târgu Jiu. Marcatorul „dublei” din prima repriză a meciului de la Sebiș a ieșit bandajat la cap de pe teren la pauză și a fost înlocuit de Buleică. „Are un hematom destul de urât, a făcut un prim control medical, așteptăm rezultatele. La prima vedere, e o situație destul de delicată”, a menționat antrenorul arădenilor.

În schimb, „Dulăul” anunță revenirile lui Grahovac (rămas în afara lotului anti-Sebiș din cauza unei probleme instestinale) și Strătilă. „Se antrenează normal, cu echipa, de la începutul săptămânii și am putea conta din nou pe el”, a spus Todea despre experimentatul mijlocaș utist, scos din circuit de la meciul cu Baloteștiul, ultimul al lui Adrian Mihalcea pe banca UTA-ei, pentru o ruptură fibrilară la nivelul coastei. În schimb, juniorii Tănase și Prună rămân deocamdată pe margine.

Mici semne de întrebare au fost și în dreptul lui Mădălin Ciucă și Richard Filaret. Niciunul dintre ei nu a prins lotul de 18 în Cupă, dar Cristi Todea susține că nu sunt probleme în ceea ce-i privește.  „Am vorbit cu Mădălin, i-am explicat și aș vrea să rămână în afara echipei pentru meciul de la Sebiș și a înțeles. E un fotbalist serios, nu a lipsit de la niciun antrenament, sper să fie o pauză benefică pentru el. Cât despre Filaret pot spune că avem mulți fundași centrali în lot. Concurența pentru el e mare, chiar dacă se antrenează bine. Oricum, e genul de fotbalist care e tot timpul pregătit când se apelează la el”, a adăugat Todea.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button