Șoimii Lipova

Sabău: „Mulțumit de joc cu o echipă grea a campionatului” v.s. Mangalagiu: „După ocazii meritam să câștigăm, dar pe final puteam să și pierdem”





Șoimii Lipova e prima echipă ce i-a pus piedică liderului din Valea Jiului. Șirineasca și-a confirmat statutul de forță a seriei a IV-a din Liga 3-a și la Pîncota, dar a primit o replică pe măsură din partea nou promovatei arădene.

S-a încheiat 1-1, iar lipovanii continuă să fie imbatabili acasă. „Puteam să câștigăm, dar și să pierdem. Este, totuși, un punct cu o echipă grea a campionatului, ca și Lugoj. Eu sunt mulțumit de joc, poate că dacă ne concentram mai mult, puteam să mai marcăm. Ei au  cedat după gol și puteam să fructificăm una dintre ocaziile create. E bine că avem deja trei meciuri consecutive pozitive, cu puncte câștigate. Mergem acum la Giarmata, unde am vrea să scoatem maxim, chiar dacă ei acasă se țin bine. Au remizat cu Filiașul, una dintre echipele bune ale seriei”, a punctat Flavius Sabău, tehnicianul „șoimilor”.

Pentru Șirineasa a fost a doua deplasare a toamnei în județul Arad. Dacă la Sebiș a fost victorie (0-1), în Podgorie lucrurile au fost ceva mai complicate pentru „alb-negrii”. „A fost un meci cu o echipă foarte bună, cu jucători de calitate, arțăgoși, cu execuții bune. Păcat că am luat gol dintr-o neatenție, anticipam că va fi greu să ținem ritmul după meciul de cupă cu prelungiri. După ocazii, parcă meritam noi să câștigăm, dar și ei au avut pe final sitiuațiile lor, așa că puteam să și pierdem. Mergem mai departe, suntem tot în vârf, avem acum cu Craiova II, o contracandidată după cum se anunță. Partida se anunță dificilă, dar vrem să o câștigăm”, a declarata și Gabriel Mangalagiu, antrenorul principal al formației oltenești, cu sediul la Petroșani.









3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button