Fotbal judetean

Zărăndanii își continuă ascensiunea, „alb-roșii” pun tunurile pe arbitri: CS Ineu – Victoria Felnac 4-2





Calculele hârtiei au fost respectate în această dimineață, în Țara Zărandului, acolo unde Ineul se leagă din ce în ce mai bine și bate la porțile podiumului. Totuși, Felnacul a dat o replică bună, dar episoadele nu i-au fost favorabile și, după cum avea să ne spună la final și președintele Ristin, arbitrajul – potrivnic.

Partida a început perfect pentru felnăcani, cu penalty obținut de Dachin și transformat de „Șoabi” Ghiță încă din minutul 4. Ineul nu a resimțit șocul și demarat atacurile la poarta adversă. Egalarea a venit în minutul 20, de la Georgiu, care înscris din apropiere după un șut al lui Păcurar din lateral stânga.Până la pauză s-a jucat pe contre, cu situații de-o parte și de cealaltă, dar și o bară a felnăcanului Dachin.

Repriza secundă avea să fie plină de evenimente, cu echipa oaspete total nemulțumită de arbitraj. Echilibrul de pe tabelă și numeric s-a rupt la o fază pe care Dan Ristin o descrie altfel: „În primul rând, mingea ce ajunsese la jucătorul Ineului care a centrat în careu era ieșită o palmă în aut de poartă, dar asistentul Hărduț a fost prins la 30 de metri de fază. Apoi, Baroti a protejat mingea pentru a o prinde portarul nostru și arbitrul Nicoraș a dat penalty și al doilea cartonaș galben și eliminare pentru jucătorul nostru”. Păcurar nu a greșit de la punctul cu var și, din minutul 62, scorul devenea 2-1. După doar cinci minute Georgiu a reușit „dubla” cu un șut din 5 metri, după o acțiune a lui Balaci, care a driblat trei adversari în drumul său spre careul advers. Felnacul a cerut al doilea penalty, la un presupus fault asupra lui Adam, dar același jucător avea să-și readucă echipa în joc, înscriind din apropiere după centrarea lui Sabău interpretată greșit de Pușcaș. Era minutul 77, dar Păcurar a adus liniștea, 5 minute mai târziu, printr-un șut în cros, de la 12 metri lateral dreapta, ce s-a dus țintă în plasa laterală a porții lui Șoltesz.

Pe final, „decarul” gazdelor a fost schimbat cu Darius Jurj, internaționalul de 14 ani al Ineului, care – astfel – și-a făcut debutul în Liga 4-a. „Este un meci pe care l-am controlat total, din păcate am luat primul gol pe o greșeală în defensivă și un penalty pe care nu pot să îl comentez și, astfel,  am fost nevoiți să alergăm după egalare. La fel, la 3 – 1 ne-am relaxat și pe o greșeală de portar am primit și al doilea gol. Însă, nu s-a pus niciun moment problema învingătoarei în acest meci. Eu nu sunt mulțumit niciodată, dar, având în vedere situația în care ne aflăm, e bine că am reușit să câștigăm din nou. Dacă ne-am pregăti zilnic, s-ar putea mult mai mult, dar pentru moment e bine și așa. Păcat că avem momente de relaxare și greșeli, dar și acestea vin pe baza lipsei de pregătire fizică”, a mențonat Cristian Sculici, antrenorul gazdelor.

Felnacul rămâne pe ante-penultima poziție în clasament, doar cu punctele cucerite în fața UTA-ei II, dar președintele Dan Ristin crede că: „Astăzi, a fost viciere de rezultat. Arbitrii ș-au bătut joc de noi în două-trei faze și mă refer la cea a penalty-ului, total inexistent, ce s-a lăsat și cu eliminarea lui Baroti, dar și la lovitura de pedeapsă refuzată nouă, la Adam. O să facem un protest oficial pentru acest arbitraj halucinant și avem și filmarea meciului în sprijnul nemulțumirii noastre. Felicităm Ineul pentru victorie, dar nu credem că avea nevoie de ajutor din partea arbitrilor azi”. 

Formații:

Ineu: Pușcaș – Voștinar, Zdrențan, Iaroș, Hulbăr – M. Ponta, S. Balaci, Fl. Spătaru,  Georgiu (72 Karmanoczky), Dan Mâneran (85 Dennis Mâneran) – Păcurar (88 Jurj).

Felnac: Șoltezs – Baroti, Brozbic, O. Moisă, Morariu – Sabău, Meszaroș – Dachin, Ghiță (65 Adam), Herlo (84 Moldovan) – C. Gabor (21 P. Bogdan).

Arbitri: Ionuț Nicoraș – Adrian Vasile, Gabriel Hărduț. Observatori: Romulus Tănăsescu, Iosif Lovas

5 comentarii

  1. Ristin, esti in filmul tau…cred ca erai obisnuit cu coperativa lui Tripa si nu accepti realitatea , am fost la meci si esti depasit de situatie…daca luati 6,7 goluri cred ca era putin…poti sa te bucuri de scor.

    0
    0
  2. Dl lucian grec te rog frumos sa faci ceva , sa spui ca nu tamsa marius a scris acest articol , nu ma asteptam ca se va ajunge ca cineva sa scrie cu numele meu, poti verifica dupa ip ca nu eu am scris , asa e corect sa se stie

    0
    0
    1. pai nici nu a scris marius, doar Tamsa … este altul cu numele asta se pare … oricum tu nu ai cum sa scrii in favoarea echipei lui Sculici, se stie 🙂

      0
      0
  3. Ha ha ce glumet esti luci , daca te uitai inainte sa scri numai am mesaje in care sa atac nici pe dl sculici am vb cu el despre asta la un meci cand am jucat cu tarnova acolo si neam strans mana amiabil , la fel cu dl pop te rog sa mi spui incepand de atuncea cand am mai atacat eu pe cineva

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button