Stranieri aradeni

Debutantul Țucudean, decisiv în egalul României în Danemarca





Naționalele de fotbal ale României și Danemarcei au terminat la egalitate, 1-1 (0-0), duminică, pe stadionul Parken din Copenhaga, în ultimul lor meci din Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018. „Tricolorii” au încheiat o campanie catastrofală cu o ultimă impresie bună, un egal nesperat în Danemarca, asta cu atât mai mult cu cât a fost obținut în zece oameni. Mai mult, Cosmin Contra, noul selecționer al naționalei rămâne neînvins după prima sa „dublă” oficială.

Dar, pentru arădeni, știrea serii a fost debutul lui George Țucudean în tricoul reprezentativei de seniori. Atacantul celor de la Viitorul Constanța mai jucase doar pentru selecționatele de juniori, iar intrarea sa pe teren în minutul 83 al confruntării de la Copenhaga, a coincis cu venirea golului de 1-1. În minutul 88, arădeanul de 26 de ani a preluat pe piept o minge la 14 metri, a ratat șutul cu pământul, dar mingea a ajuns la Deac, care a egalat reușita din penalty a lui Eriksen.

 

2 comentarii

  1. Bvvv asa scrieti parca el a fat gol a dat un sut ratat asta a facut, de marius copil la fel scrieti cand castiga mai greu am vazut articol dupa ce a pierdut in primul tur cu locul 234 la un chelengere fix prima saptamana dupa ce a renuntat sa vina la cupa davis

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button