Fotbal judetean

Nou promovata de la Vamă adâncește semi-criza „alb-verzilor” cu primul succes extern: Voința Mailat – Victoria Nădlac 0-3



După un start pozitiv de sezon, echipa lui Radu George a intrat într-o pasă proastă de care a profitat și singura echipă promovată în Liga 4-a. „Alb-verzii” au ajuns la a treia înfrângere consecutivă, timp în care au marcat doar două goluri și au încasat nu mai puțin de 14. În schimb, Nădlacul a spart gheața și la capitolul victorii externe și a accesat prima parte a ierarhiei.

Simțind că sunt de valori apropiate, nciuna dintre cele două echipe nu au fost dispuse să riște prea mult. A rezultat un joc blocat, sărac în faze de poartă, în special în prima parte. Am consemnat, totuși, o transversală a lui Puie după o execuție de la 16 metri. În rest, pericolele pentru cele două defensive au venit din faze fixe, dar tabela a rămas imaculată.

În partea a doua, Nădlacul a punctat destul de repede și a mai animat jocul. Minutul 54 i-a oferit prilejul lui Bălaș (foto dreapta alături de Rudy Lakatos) să trimită cu capul peste Barabaș, ieșit dintre buturi la o fază confuză și scorul devenea 0-1. Mateucă putea egala, dar a tras în portar, iar apoi a executat slab o lovitură liberă din poziție bună. Totuși, gazdele nu au forțat prea mult, crezând că vor avea timp să revină, dar cu 8 minute înainte de final s-au trezit în inferioritate numerică după al doilea „galben” primit de Vidac. Oaspeții au mulțumit și la următoarea fază (min. 86) au făcut 0-2. Coriteac a trecut din preluare de adversarul direct și a ochit colțul lung cu un șut pe jos. Mai mult, Rudy Lakatos jr. a rotunjit scorul un minut mai târziu, după pasa lui Puie și o finalizare precisă din careu.

S-a terminat 0-3, iar „vameșii” se simt tot mai bine în primul eșalon județean. „Am întâlnit o echipă destul de disciplinată tactic, dar pe care am taxat-o atunci când a trebuit. Am avut, poate, și puțin noroc că doar unul dintre atacanții adversarilor, Mateucă, ne-a pus ceva probleme, în timp ce Chepețan nu a fost în apele sale. Știam unde ne pot pune probleme, așteptam să ne atace și cu Vidac pe final, dar acesta a fost eliminat și totul s-a cam terminat acolo. Suntem bucuroși, sper – însă – să nu ne credem mari și tari de acum înainte, ci să adunăm cu punct și să nu pierdem din vederi obiectivul, salvarea de la retrogradare”, a menționat Rudolf Lakatos, tehnicianul „alb-negrilor”.

 

Formații:

Mailat: Barabaș – Turcan (63 Roșu), Bălă, Vidac, Ciucifara – Crișan (46 Ungureanu), Caba, Nedea (85 Rusu), Cheșa – Mateucă, Chepețan (87 Achim).

Nădlac: Dulhaz – Bondea, Luculescu, Moț, Taloș  – Gabor (88 Nagy), Aldea (92 Vlad) – Bălaș (55 Coriteac), R. Lakatos, Gyebnar – Puie (90 Oltman),

Arbitri: Alin Deac – Sergiu Burcă, Zoltan Nagy.

Observatori: Adrian Apătean, Andras Mako.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button