Liga a 3-a

Reșița apelează din nou la Oprița după remiza cu Sebișul!





După o întrevedere care a avut loc cu ușile închise, departe de ochii presei, între antrenorul Daniel Oprița, conducerea primăriei municipiului Reșița reprezentată de primarul Ioan Popa și conducătorul clubului CSM Școlar Reșița – Viorel Lolea, părțile au ajuns la un acord cu privire la desemnarea lui Oprița ca antrenor principal al echipei CSM Reșița.

Informația a fost confirmată pentru Reper 24 chiar de antrenorul Daniel Oprița, care de la plecarea din Valea Domanului, atunci când se bătea cu Metalul Reșița la promovarea în Liga I, a reușit să promoveze cu o altă formație, Juventus Colentina de pe a treia scenă a fotbalului și până în prima ligă!

„Am avut o discuție cu domnul primar Ioan Popa, iar proiectul mi se pare interesant. Acum sunt în drum spre Reșița. În proporție foarte mare sunt dispus să accept oferta Reșiței”, a afirmat Oprița. Întrebat dacă din cei doi antrenori, Roco Sandu și Lucian Dobre, va prefera alături de el pe unul dintre ei secund, Daniel Oprița a răspuns sec: „Desigur voi veni cu echipa mea, sunt un antrenor care știu să îmi fac singur temele, dar mai multe vom vorbi după ce văd echipa și am să trag concluziile de rigoare. Sunt sigur că suporterii își doresc la Reșița o echipă care să promoveze în eșalonul superior. Pentru asta va trebui să vedem ce trebuie făcut pentru a atinge nivelul de performanță care să ne conducă la rezultatele scontate. Nimic fără muncă și sacrificiu”, a ținut să accentueze antrenorul Daniel Oprița. Întrebat dacă va ocupa funcția de antrenor sau cea de director tehnic, Oprița a răspuns: „Nu pot fi decât antrenor principal, nu sunt eu pentru aceste titulaturi, director tehnic, director sportiv, etc.”.

Conform propriei declarații, Daniel Oprița nu s-a consiliat în vederea preluării echipei cu nașul său, fostul internațional și antrenor Dorinel Munteanu, dar consideră că în continuare cunoștințele „Neamțului“ pot fi utile pentru CSM Reșița. De remarcat că Daniel Oprița nu se întoarce în Valea Domanului ca antrenorul „hibrid“ al Reșiței, ci unul din tinerii tehnicieni români care și-au demonstrat valoarea în fotbalul autohton.

Sursa: reper24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button