UTA Arad

Botiș: „Ne interesează Cupa, dar și mai mult meciurile ce urmează. La Timișoara să credem în noi până pleacă autocarul din parcare”



Din punct de vedere al adversarului, echipa fanion a Aradului pare să fi avut o tragere la sorți favorabilă în 16-imile Cupei României. Însă, doar o victorie la Afumați ar putea ascunde dezamăgirea de a nu fi găzduit o echipă de Liga 1, eventual una dintre cele cu nume.

Deplasarea este și ea lungă până în județul Ilfov, pe terenul unei formații ce i-au depășit cu 2-0 pe utiști în cadrul rundei cu numărul 7 a ligii secunde. „Am primit rapid șansa să ne revanșăm în fața celor de la Afumați, deși suntem conștienți că nu ne așteaptă un meci ușor. Nu putem ști cum vor aborda ei meciului, în schimb noi, probabil, vom alinia cea mai bună formulă de joc. Atât eu, cât și colegii mei de pe banca tehnică, suntem de părere că cel mai bun antrenament e întotdeauna jocul. Ne interesează Cupa, cu un parcurs cât mai lung, dar și mai mult meciurile ce urmează până atunci”, a spus Sorin Botiș, antrenorul secund al UTA-ei.

Într-adevăr, până în zilele de Cupă (24-26 octombrie), „roș-albii” au derby-ul din weekend de la Timișoara și partida de acasă. Ieșenii tocmai l-au demis pe Cristian Ungureanu, antrenorul promovării în Liga 2-a și au dat echipa pe mâna lui Adrian Kereszy. „Până ce mergem la Afumați, trebuie să adunăm neapărat puncte în clasamentul Ligii a 2-a. Meciul următor e cel mai important, chiar crucial căci vorbim despre Poli. Știm foarte bine cât de important este acest meci pentru suporterii noștri, dar vrem și trebuie să fie și mai important pentru cei care vor intra pe teren duminică. Sunt privilegiat că am jucat în acel meci istoric de la Timișoara, de 3-4, despre care se vorbește și atât de mult și – probabil – se va vorbi ani mulți de acum înainte. Care a fost secretul nostru atunci? Determinarea și încrederea în forțele proprii. Nu ne-am dat niciun minut bătuți, am fost conduși și la două goluri diferență și tot am revenit într-unul dintre cele mai frumoase meciuri văzute vreodată în fotbalul românesc. Asta trebuie să facă și băieții noștri duminică, să creadă în ei și să nu cedeze până pleacă autocarul din parcare”, susține fostul căpitan al „Bătrânei Dooamne”, care s-a retras din activitate în vara anului trecut și nu a mai prins în iarbă cele două derby-uri ale Vestului din camăionatul trecut.









5 comentarii

  1. Pt. Dumnezeu, mai pune mana pe carte (aia de gramatica), ca sa inveti cand pui unul, doi sau trei de i. Pana una alta, asta se invata in clasele 1-4. Tu unde ai fost ?

    0
    0
    1. Tot in clasele 1-4 ai invatat ca nu se spune trei de i, ci trei i. Urmand logica ta, am spune „trei de fotbalisti ai UTA-ei sunt indisponibili”. Ziceai ceva de cartea de gramatica?

      0
      0
      1. Asa o fi. Ramane insa intrebarea: cand pui unu, doi sau trei de i. Din fericire acest site il mai citesc si altii care chiar stiu gramatica. Daca pt. mine este ceva scuzabil pentru un, asa numit „ziarist” nicidecum. Poti sa mai cauti si o virgula care nu este pusa la locul ei ? Ti-am lasat loc…..

        0
        0
  2. Foarte multe osanele pentru Boțiș, Todea……..(n-ar ajunge spațiul pentru ai menționa pe toți), dar la Timișoara nu va fi nevoie de determinarea punctelor de reper ale ECHIPEI U T A. Cu foarte puțin din motivația lor ar putea face fericiți toți arădenii și susținătorii din toate colțurile lumii.Cu un singur gând trebuie să intre pe teren-Victoria – pentru cei care iubesc U T A și o vor iubi necondiționat! HAI U T A !

    0
    0
  3. La Timisoara va fi foarte greu.Pornim cu șansa a doua.Datele problemei sunt schimbate față de anul trecut.macar un egal si ar fi bine.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button