Baschet

Calculele hârtiei au rămas în picioare: FCC ICIM Arad – Universitatea Cluj 62-71 (17-22, 15-13, 14-26, 16-10)





Startul ezitant de sezon al FCC ICIM Arad a continuat, în această seară, cu un al treilea eşec din tot atâtea meciuri. Cu Universitatea Cluj arădencele au avut o primă repriză bună, cu aportul unei excelente Ildiko Nagy, proaspăt convocată la naţională chiar de antrenorul clujencelor, Dragan Petricevic. Însă, evoluţia pivotului arădean a fost insuficientă, nefiind dublată aşa cum trebuie de colege într-un sfert trei dezastruos. Atunci, tripleta Universității, Taylor – Vorpahl – Kalusic a făcut ce a vrut sub ambele panouri.

Diferența de scor a mai scăzut în ultimele 10 minute, dar rezultatul doare, mai ales că vine după alte două eșecuri. La fel de adevărat e și că în primele runde Aradul a înfruntat podiumul stagiunii precedente, iar de acum încolo ar trebui să apară și victoriile. Cu mențiunea că ar trebuie să mai apară ceva în lot după despărţirea de americanca Vernet.

Pe 21 octombrie FCC ICIM Arad joacă la Timişoara, cu un adversar care şi-a arătat colţii în duelul direct din Cupa României.

Formații și marcatoare:

Arad: Nagy 21, Wingate 15, Tavic 14 (1×3), Hadzovic 6 (1×3), Montgomery 6. Au mai jucat: Ferenczi, Mercea, Ciotir.

Cluj: Taylor 23 (3×3), Vorpahl 20 (3×3), Kalusic 18, Ghizilă 8 (2×3), Voic 2. Au mai jucat: Maxim, Jez.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button