Șoimii Lipova

Sabău: „A câștigat echipa preocupată să distrugă fotbalul, ce s-a adaptat perfect la condițiile imposibile de joc”





După rezultatul bun contra liderului din Șirineasa, Lipova avea speranțe de punc(e) în deplasarea de la Giarmata. A ieșit un eșec destul de dureros (1-2), dar explicabil prin tabloul general al partidei pe care l-a creionat chiar antrenorul principal al „șoimilor”. „S-au întâlnit o echipă preocupată de fotbal și alta preocupată de distrugerea lui. Din păcate, a câștigat cea cu distrugerea, ce s-a adaptat perfect la condițiile imposibile de joc. Nu puteai lega două-trei pase la nivelul solului fără ca mingea să nu țopăie în fața ta ca un balon de rugby, iar vântul a bătut infernal de tare. Am luat două goluri din faze fixe și nu am mai reușit să revenim. Într-adevăr, am avut alte așteptări de la acest meci, dar acum nu mai contează. Nu o să-mi pregătesc niciodată jucătorii să evolueze precum cei de la Giarmata, cu mingi lungi, la bătaie, chiar dacă, la fel ca azi, se întâmplă să mai și pierdem”, a menționat Flavius Sabău.

Pentru a doua etapă consecutiv, fostul divizionar secund, Ali Calvin Tombaye a fost rezervă de lux la Lipova. „În opinia mea, a făcut o greșeală mare la Deva, iar în lot avem și alți fundași care se antrenează bine și își așteaptă rândul. Eu zic că a înțeles situația, probabil va intra din nou în echipă în etapele ce urmează”, a adăugat tânărul tehnician al „alb-albaștrilor”.

Interesant este că toate cele trei eșecuri ale lipovanilor în acest sezon au venit în fața echipelor pe care le-au bătut în Cupa României: de la 6-0 la 1-2, cu Giarmata, de la 3-0 la 0-3 cu Cermeiul și de la 2-1 la 0-1 cu Sebișul.









14 comentarii

  1. Dupa cum se vede ,cu 3 juniori pe teren numai e 6-0 ca si in cupa…………….,e putin mai greu………..

    0
    0
  2. Gresit domnule Sabau,astazi sau intalnit 2 echipe-una slaba(LIPOVA),cu posesie in jumatea proprie care a crezut ca 6-0 din cupa ii aduce cele 3 puncte si una f motivata(GIARMATA) care si-a dorit sa-si ia revansa dupa acel joc……dumneata dupa declaratiile date cred ca ai fost la alt meci azi…..ramai cu picioarele pe pamant mister

    0
    0
  3. Nu știu de ce atâtea lamentări. De data asta am prins o zi mai proastă și am luat bataie
    . Că au jucat,ce au jucat asta deja îi treabă antrenorului lor. Scorul din teren. 2-1 pentru Giarmata. Câștigăm etapa viitoare. Hai Șoimii .

    0
    0
  4. Cred ca Giarmata a castigat pe merit,domnule Sabau cred ca ati vazut alt meci dumneavoastra!
    Parerea mea de privitor e ca pe dumneavoastra va cam depaseste liga 3 , este o parere!
    Aveti in echipa jucatori cu nume pe care nu ii puteti struni si care fac ce vor.
    Acesti jucatori au valoare daca sunt disciplinati si joaca pentru echipa.
    Este opinia unui privitor

    0
    0
  5. Io zic sa trimiteți si mai multi jucători la satelit, sa-i bata la scor pe astia de pe la sate, asa mai prind şi ei curaj. Apropo, azi cati bagati de la prima echipa la meciul cu Siria, sa stiu cum sa joc la pariuri?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button