Fotbal judetean

Meciul „dublelor” și regretelor lui Maghici: Cetate Săvârșin – Păulișana Păuliș 2-2





Formația din Podgorie nu a reușit să profite de problemele de efectiv ale gazdelor din Săvârșin, care nu au avut la dispoziție „piese” grele precum antrenorul-jucător Neamț, Silviu Iștoc și mai ales un portar de meserie. Între buturi a intrat atacantul Oprea, care nu s-a descurcat tocmai rău, dar asta și pentru că adversarii au fost destul de iertători din poziții excelente. De menționat, că cele patru goluri au venit din au venit din piciorul a doi fotbaliști tineri: Raul Bogdan (24 de ani), respectiv Andy Asanadului (foto, 21 de ani).

Pe un teren destul de denivelat, cele două combatante nu au prea fost preocupate de faza defensivă și golurile nu s-au lăsat pra mult așteptate. Seria lor a fost deschisă în minutul 22 de Raul Bogdan, care a marcat spectaculos din alergare, din afara careului. Păulișul nu a acuzat șocul și la faza următroare a făcut 1-1. Itu a pasat peste apărare, iar Asandului a găsit colțul lung cu un șut cu stângul. Peste alte 4 minute (30), fostul internațional de juniori a făcut 1-2, după ce a beneficiat de o pasă filtrantă a lui Orza și a trimis la colțul scurt.

Meciul a rămas viu, iar vizitatorii au dat impresia că pot închide partida, dar Orza și D. Popa s-au jucat cu ocaziile la buturile lui Oprea. Însă, și Brutyo a avut două intervenții salvatoare la finalizările lui Dani Petrean și mai ales Pavel,  care trimisese una dintre „torpilele” sale marcă înregistrată de la peste 25 de metri. Din senin, Păulișana și-a complicat viața cu un cartonaș roșu luat de Asandului pentru proteste la „asistentul” Pîslaru, iar gazdele au profitat și au obținut o remiză prețioasă. Raul Bogdan a fost încă odată decisiv și tot de la distanță, numai că de această dată balonul a lovit și bara înainte ca Brutyo să se recunoască învins. Și gazdele au avut parte de un cartonaș roșu, luat de pe bancă de Toc pentru injurii la adresa lui Loredan Bogdan.

Maghici e la a doua remiză consecutivă la același scor (2-2) de la preluarea Păulișului, dar consideră că echipa sa merita mai mult azi. „Dacă de egalul cu Pecica am fost mulțumit, de cel de la Săvârșin, nici vorbă. După numărul de ocazii clare, ratate – din păcate – cu nonșalanță, meritam să câștigăm. Din păcate, atitudinea jucătorilor nu a fost corespunzătoare, au crezut că simpla lor prezență în teren, în fața unei echipe lipsite de antrenorul-jucător și un portar de meserie, e suficientă, dar nu a fost deloc așa. A mai intervenit și terenul destul de rău ce a nivelat valorile, dar și asistentul Pîslaru, care a ridicat de vreo 15 ori steagul pentru offiside pe atacurile noastre. În fine, îmi asum acest semi-eșec, fiindcă nu am reușit să-mi capacitez cum trebuie jucătorii, după un meci și un rezultat bun cu Pecica”, a menționat antrenorul formației din Podgorie, care, de săptămâna viitoare, nu-l va mai avea la dispoziție pe Gheorghe Orza.

Suspendat, dar aflat și în febra pregătirilor pentru dublul eveniment de mâine, nuntă și botez, Cătălin Neamț l-a lăsat pe experimentatul Flavius Pavel la „butoane”. „În opinia mea, rezultatul e echitabil, deși trebuie să recunoaștem că Păulișul putea să încheie conturile la 2-1 pentru ei. Dar, am avut și noi ocaziile noastre, eu zic că la ce probleme de efectiv am avut și mă refer în special la absența unui portar, am obținut un rezultat bun, pe i-l dedicăm lui Cătă Neamț, odată cu urările de <<Casă de Piatră>> și multă sănătate pentru băiețelul lui”, a menționat atacantul reprofilat mijlocaș la Săvârșin.

 

Formații:

Săvârșin: Oprea – Muntean (82 Fl. Petrean), Toc (46 Gherghel), Bontea, Cotuna (46 Benescu) –  A. Popa, Fl. Pavel, R. Bogdan, Geanîm – Marc, Daniel Petrean (75 Boc).

Păuliș: Brutyo –  E. Calancea, Suciu, Crișan, Morariu – Itu, Pop – Orza, Asandului, D. Calancea (62 Grigorean) –  Popa (82 Gugeanu),

Arbitri: Bogdan Loredan – Silviu Mocanu, Andrei Pîslaru.

Observatori: Mihai Jivan, Constantin Vida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button