UTA Arad

Conflict deschis între suporterii arădeni și timișoreni la pauză: S-au împărțit pumni și picioare până la intervenția jandarmilor



Atmosfera aparent liniștită de la derby-ul din această după-amiază a fost perturbată la pauză. Suporterii arădeni au rupt gardul despărțitor dintre sectorul lor și restul stadionului și au alergat spre tribuna a doua unde le-au împărțit pumni și picioare unor rivali, luați prin surprindere și aflați în inferioritate numerică. Luptele s-au dat preț de două minute pe coronamentul arenei Dan Păltinașanu, din apropierea sectorului rezervat presei, susținătorii UTA-ei retrăgându-se în zona lor după ce și grosul galeriei poliste s-a deplasat în zona de conflict pentru o replică puternică.

În cele din urmă, au intervenit și jandarmii, care au urcat de la nivelul gazonului prin tribună la nivelul coronamentului și i-au despărțit pe scandalagii, folosind inclusiv gazele lacrimogene. Din câte se pare, unul dintre fanii arădeni rămași în urmă a ieșit cel mai șifonat. Acum cei aproximativ 400 de suporteri arădeni sunt încercuiți de forțele de ordine, cele două galerii continuându-și duelul prin scandări.









18 comentarii

  1. De ce acceptatzi in randul suporterilor batausii ? Nu au nici cap, daca incita la bataie, in deplasare, o galerie mult mai numeroasa…URGENT: ordine la echipa si in galerie, fiindca acum echipa si galeria sunt nonvalori egale! 🙁

    0
    0
  2. niste desculti si in galerie…..sa nu va mai aud ca avem suporteri…betivi drogati si fricosi! asta e galerie? 100 de oameni la un meci cu Poli! Sa nu va mai aud ca uta are suporteri

    0
    0
  3. Acesta este spiritul aradean. Le multumesc fanilor mei pentru ca le-au aratat cimisorenilor ca noi nu dam niciodata inapoi! Nu va faceti griji de amenzi, stiti ca precinu meu e comandant la Cimisoara. Supendarea terenului oricum nu ne-ar afecta. Va astept la pub sa inecam supararea cu cateva lazi de bere

    0
    0
  4. In galerii – care majoritatea nu sunt suporterii adevarati – fac parte drojdiile cartierelor oraselor care au echipe, toti vagabonzii, betivanii, drogatii de la periferia oraselor.
    Suporterii adevarati sunt cei care sufera pentru echipa pe care o sustin,care isi fac abonament la meciuri pe banii lor , care isi fac materiale de sustinere tot pe banii lor,care sunt capabili sa stea la o discutie, la o bere dupa meci cu suporterii echipei rivale, cu care pot fi chiar prieteni in viata de zi cu zi, dar fiecare traieste pentru echipa de suflet.
    Cei din galeriile de azi daca se muta din Arad la Timisoara sau la Bucuresti vor merge peste tot doar dupa scandal.Sunt unii care nici nu se uita la meci- sunt deja beti de la plecarea in deplasare.

    0
    0
  5. IN 2017 AVEM ASA: NISTE JUCATORI FRICOSII AI UTEI SI O GALERIE LA FEL DE FRICOASA…CARE IN ULTIMI ANII A PIERDUT TOATE DUELURILE CU CEI DIN TIMISOARA…PACAT MARE PACAT…

    0
    0
  6. De ce au fugit de au rupt panantu cei din Arad de timișoreni. ..?????nu inteleg ( bărbați dar la final domnișoare )au fugit întruna Nu Dăm Inapoi ?

    0
    0
    1. daca te uiti la clipurile video filmate, ai sa obs ca nu au fugit de timisoreni!! iti place sa dezinformezi?

      0
      0
  7. pt cultura dumneavoastra generala va spun ca sunt suporteri carora le place sa cante si sa-si incurajeze favoritii din peluza fara sa participe la scandaluri !! si scuzatima unii poate au mai multa scoala decat dumneata !!

    0
    0
  8. Ce ați fi vrut să stea capra galeria? Macar de luptau și jucătorii că cei din galerie! Cei care au provocat au fost timișorenii!

    0
    0
  9. Timisorenii au pornit toata treaba… Portile au fost lasate deschise de paza lor!!!
    Haide UTA!
    Mergem inainte!

    0
    0
  10. Penibili. Dar nu de azi, de ieri. De cand s-au aliat cu anabolizatii de la sud/csa, tradand aliante vechi cu galeriile din Ardeal.
    Si se mai mira lumea ca nu vin suporterii la stadion. In primul rand care stadion? Si sa vada…ce? Sa auda…ce?
    Asa conducere, asa jucatori, asa suporteri…
    Timpul sa va judece pentru ca ati pus echipa in bratele lui Falca si Meszar, oferindu-le prilejul sa fure in voie banul public.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button