UTA Arad

Todea: „Îmi pare rău de arădenii care au venit să ne susțină și au plecat necăjiți acasă˝



Criza „Bătrânei Doamne” s-a adâncit și mai mult după pierderea celui mai important meci al toamnei. La Timișoara, UTA nu a făcut un meci tocmai rău, dar rămâne un eșec dureros în special pentru suporterii săi.

La rândul său, Cristi Todea rămâne fără succes pe banca UTA-ei, punând la păstrare doar două puncte din 12 posibile.  „Înfrângerea e nemeritată, cred eu, un rezultat de egalitate era mai echitabil. A avut Timișoara momente bune, am avut și noi, dar, din păcate, nu am gestionat bine acea fază fixă din care am luat golul doi. După aceea, am încercat să atacăm mai mult, după gol nu mai aveam nimic de pierdut. Am încercat să jucăm cu trei fundași, apoi chiar și cu doar doi, dar nu am mai avut decât un atacant după eliminarea lui Marius (n.a. Curtuiuș). Am încercat să jucăm mai avansat, i-am trimis în atac pe Hlistei și pe Strătilă, am încercat să înscriem, dar nu am reușit. Îmi pare rău de oamenii care au venit de la Arad să ne susțină, cel mai tare mă întristează că nu am reușit să le oferim o victorie și pleacă necăjiți la Arad”, a spus antrenorul „Bătrânei Doamne” la finalul derby-ului de pe Bega.

Întrebat despre cele șase schimbări făcute în primul „unsprezece”, tehnicianul a spus: „Am făcut modificări deoarece avem un lot numeros, destul de bun valoric, toți băieții merită să joace. Din păcate, rezultatele nu au venit și din cauza aceasta am încercat să fac schimbări. Strătilă, Buleică și Cârstocea au jucat până acum multe meciuri, iar Strătilă încă nu este pregătit. Avem nevoie de el și încercăm să-l readucem în echipă. Cârstocea la fel, a jucat, iar acum, înainte de meci, a zis că are o mică problemă musculară și am decis că mai bine să îl păstrăm pentru repriza a doua. Deci au fost mai multe probleme, dar aproape toți acești jucători cu experiență au evoluat în multe meciuri și rezultatele nu au venit, din păcate. Oricum, Timișoara nu ne-a surprins cu nimic. Din păcate, am făcut noi o greșeală exact pe ceea ce știam că fac ei bine, adică un presing bun după ce pierdeau mingea în jumătatea noastră de teren.  Am pierdut ușor o minge și le-am dat posibilitatea să ne taxeze din acea lovitură liberă”.

După mai multe derby-uri ale Vestului trăite în iarbă, Cristan Todea a debutat ca antrenor la un „duel” cu Timișoara. Era mult mai ușor când eram jucător, după ce începea jocul mă gândeam doar la ce am de făcut eu pe teren. Încercam să joc bine și să îmi ajut coechipierii, dar de pe bancă este mult mai greu”, a mai comentat „Dulăul”









68 comentarii

  1. Omule dute pleaca tu cu pacurar cu tot cu favoriti tai de juniori, juniori care erau buni iati dat, si ati tinut toate ciurugurile de juniori plecati ca la arad se face fotbalu pe bani trebuie sa dai bani ca sa joci, degeaba esti bun daca nai bani nu joci, gunoaielor ce sunteti ca sunteti zero ca antrenori plecati la copii si juniori .

    0
    0
    1. prietene…in afara ca ti ai pierdut limba romana de cand esti englez ai pierdut si notiunea de fotbal. Nu stiu la ce meci te ai uitat tu prin UK la tine sau (unde esti tu de ti ai uitat limba) dar echipa a fost facuta relativ bine . juniorii au facut treaba pe teren.

      0
      0
      1. Asa de bine si-au facut cu totii treaba ca UTA a pierdut cu o echipa timisoreana foarte slaba si ea. Meci extrem de modest.

        0
        0
      2. Utist, de obicei nu comentez, decat citesc ce scrieti voi pe aici, dar sa spui ca echipa a fost facuta relativ bine, inseamna ca te-a incantat jocul de astazi, care a fost execrabil de-a dreptul. Problema e ca s-a intamplat in meciul cu ASU. Omule, tu, Todea antrenor la UTA cu atatea derby-uri si sa stii ce inseamna sa te injure un intreg stadion la Timisoara, si sa faci experimentele care le-ai facut inseamna ca intentionat vrei sa scoti maxim 1 punct. Despre ce vorbim?

        0
        0
    2. Todea nu are stofa de antrenor inca.La UTA nu mai e loc de experiențe.Se pare însă ca, conducerea clubului se complace in situație ce este foarte grav.Incet dar sigur ne îndreptăm spre divizia C caz unic în istoria clubului.Solutia este sa tai in carne vie la jucători si antrenori deopotrivă.Fara bani până când echipa urca in clasament.

      0
      0
  2. O greșeală văzută de noi trebuie văzută de două ori de antrenor. !! Acasă în loc de victorie meci nul și aici in loc de nul înfrângere ! Vorbele goale numai ajung și pe drept se cere socoteală. !! Probabil că deja vor apare și măsuri numai că în climat de tensiune poti S-o încurci și mai rău. !! Trebuie luate puncte și așteptată iarna tămăduitoare. Mai sunt jucători care nu îți declara mare iubire dar pun OSUL. !!

    0
    0
  3. Daca tăceaì filosof ramaneai !!!!! Lot valoros ????? Egal meritat !!!??Sunteți rusinea orasului !! Voi stiti oare ca la baschet masculin u18 o echipa reprezintă aradul pe banii părinților! !! Cristi noi părinții plătim din banii nostri arbitri pentru meciurile de acasa !!!! -Deplasările nici nu mai amintesc !!!!! Tot ďin banii părinților! !!!! Primaria zero ajutor !!Si tu mai vii cu scuze ???? Nu aveti nici o scuza !!!! Daca ai onoare pleacă pana cand nu e tarziu! !!!!

    0
    0
      1. Nu e vorba de ciuda aici. Poate ca ar trebui o regandire a felului in care se impart banii publici sportului aradean. De ce pentru unii muma(Atletico 85 000 de euro, in conditiile astea cum sa nu plimbi aproape toate grupele de copii la Barcelona gratis) iar pentru altii ciuma?

        0
        0
          1. Asta e singurul lucru pe care-l poti spune? Un argument, ceva care sa sustina punctul tau de vedere?

            0
            0
          2. Atunci sa dea toti banii la UTA si la Atletico si macar stim o treaba. Curat ghinion!

            0
            0
          3. Mare om si specialist domnul Rudolf. Cum le stie el pe toate, cum mai imparte banii si ii trimite pe toti la UTA si Atletico , ce limbaj elevat are. Se vede de la o posta ca e …. cineva. Cum stabileste cine are voie sa scrie aici si cine nu, cum ii trimite pe unii la culcare. Mare…. de tot!

            0
            0
  4. Singurul antrenor capabil sa redreseze corabia in deriva numita UTA este Ionut Popa !!! Asa ca domnule Todea cauta-ti o echipa de liga a 6 a din judet si invata meserie incepand de acolo . de jos. Pentru ca diplomele nu tin loc de stiinta !!! Si pentru ca acolo ti-e locul. Nu esti in stare sa tii in mana vestiarul ? PLEACA !!!!

    0
    0
    1. Gogule tu crezi ca ăsteia fără onoare pleacă de lângă ciolan !!!!! Pâna cand noi bețivii bătrâni sub comanda lui Luca Alecu nu ne adunăm ca de obicei vreo 2_3 mii si punem parul pe ei nu avem nici o sansă! !**!! Luca daca citesti randurile astea te rog mult sa ne adunăm sâmbăta care vine astea bătrâni bețivi vechi susținători si sa arătăm ce înseamnă uta !!!! Încă odată ultima dată !!!!!!

      0
      0
  5. Todea ia-l pe Păcurar de mânuță și amândoi luați-l pe Mezar și mergeți la Falca și scrieți cu mânuță voastră demisia.lasati pe alți care știu meseria asta voi începeți mai de jos… Liga 5 sau 6

    0
    0
  6. N-am mai comentat de ceva timp, dar fiind in tribuna timisoreana, cand 8000de oameni iti striga in timpane Muie UTA!!, ceva e in neregula. Da, e intr-adevar: echipa folosita si construita de Cristi Todea si staff. Cu Polgar mijlocas central, Rafael nu stiu care, plus Pruna. Zero barat meciul in general, cu o ASU Poli(caci eu nu o recunosc) de liga a 3-a si nu sunteti in stare sa bateti. Unde erau Buleica, Carstocea, Pacurar de la Luceafarul. S-a vazut clar ca nu se doreste victoria, dl Todea. Din tribuna timisoreana asta s-a vazut. Plus Scutaru jucator bunicel, dar polist oameni buni, de mai bine de 13 ani, venit la Arad doar pentru cascaval. Omul nu are psihic sa joace pentru UTA; el e timisorean, sambata, duminica pe la Iulius mall; omul nu trage pentru echipa(are copil mic, doar nu se ducea la ASU poli unde primesti 5000 de lei si o masa calda la Grill sarbesc la foodcourt)

    0
    0
  7. Sa vina Laurentiu Rosu sau un antrenor italian gen Devis Mangia. Ce cacat sa faca iara Popa aici? L-ati injurat la Timisoara acu 2 luni de zile si acuma il pupati in fund.

    0
    0
  8. Ciuca nu era prezent, toti mercenarii pe banca, fiindca un derby cu saracii astia de la Poli se castiga cu juniori crescuti de club plus Polgar, revenit dupa accidentare ca si mijlocas central. Chiar asa? Mijloc inexistent…Multumim, Todea, ne-au tras-o timisorenii, mai urmeaza Ripensia. Nu pot sa cred cum exact acest staff care a jucat in derby-uri o gramada, sa ne prezentam cu o echipa carpita in halul asta. Ii ceva fantastic

    0
    0
  9. Proca si kidu …. Timpu sa va judece !!! ( cum afisati voi banere la meciuri ).Va-ti aliat cu dusmanu (Falcosu) si uite ce a iesit … Sper sa se schimbe si sefii galeriei … altii !!! Afara meszar , gradinaru , dragan , MOSNEAG , si toti care au treaba politic!!!

    0
    0
  10. Deci mai mare umilinta ca asta nu am mai trait, un antrenor care face schimbari in primul 11 ca sa te umiliasca ASU. Nu pot sa cred ca Todea a fost capabil de asa ceva.

    0
    0
  11. Vax, echipa prost facuta, impotenta, croita pentru egal. Cu toata rabdarea si cu toata ingaduinta , cred ca nu Todea este solutia, desi, recunosc, am fost unul dintre cei care au zis ca Todea poate ajuta UTA. Nu poate ! UTA nu are atac, nu stie construi, iar in teren nu pare
    a sti c3 sa faca

    0
    0
  12. Cum poți să joci mai slab decât la înființare adică liga 4. ?? Jucători adunați peste noapte au o coeziune mai mare .Nu poți cere bani pe bilet la așa ceva. În criza de timp pasau înapoi fara remușcări. Fara grije de apărare gata să primească inca un gol că la Sibiu. !! Lipsa gravă de prospețime și la duel de unu la unu. mai toate faulturi.Nu știu unii nici să profite !!CURTUIUS se mai lupta cu doi că sa ajungă la Mera !! El merita la riposta tot roșu !! Părea mirat. !! Formula a fost o improvizație bizară în care jucătorii nu au crezut inca de la vestiar. !!!

    0
    0
  13. Mai e o speranta , sa vina iarna sa faca CURATENIE !!! Da e o problema mare ; cine face curatenia ???

    0
    0
  14. Adts nu e UTA este clona lu meszar fabrica de bani pt juniorii lu atletico sa faca el bani restul cu promovari abureala pt fraieri

    0
    0
  15. Vinovatii principali sunt cei de la SCU in frunte cu gularivul Kidu si smecherul Proca care il sustin pe acest Meszar care care distruge acest club pentru interesul personal. Ne meritam soarta. Acum nu ii vad sa iasa la rampa sa ceara socoteala. Cu totii sunt niste cprupti

    0
    0
  16. Am spus cu o luna in urma ca TODEA nu se poate impune la UTA !!! Nu are experienta necesara. Si nici varsta nu-l recomanda. Si nu stie sa adune jucatorii , sa-i motiveze. Nu are stofa de antrenor. Cu parere de rau dar ar trebui sa plece cat mai repede. Singurul capabil sa-i struneasca pe baietii din lotul UT-ei este IONUT POPA !!! Este un foarte bun psiholog. Iar ca antrenor consider ca este intre primii 5 antrenori din cei care antreneaza in acest moment in liga I din Romania. Daca cineva vrea sa salveze UTA de la retrogradare acela trebuie sa-l instaleze pe IONUT POPA antrenor principal.

    0
    0
  17. Dacă tăcea, Todea mai salva aparența că ar putea fi o soluție pentru echipă pe banca tehnică. Dacă a putut să spună că are un lot valoros și că toți jucătorii merită să joace, înseamnă că omul nu a înțeles care este problema pe care trebuie să o rezolve ACUM și anume formarea unui unsprezece de bază. La care se ajunge nu prin rotirea jucătorilor (titulari-rezerve sau titulari pe diferite posturi) ci prin găsirea de soluții pe posturile deficitare și formarea relațiilor de joc la nivelul unsprezecelui de bază.
    Argumentul de bază pentru aducerea lui Todea pe banca tehnică era tocmai anii adunați ca antrenor secund, ceea ce ar fi trebuit să însemne o foarte bună cunoaștere a lotului. La cum face formulele de start, nu se pot trage decât două concluzii: ori (1) nu-și cunoaște jucătorii pe care a ajuns să-i conducă în calitate de antrenor principal, ori (2) altcineva îi face echipa, ceea ce înseamnă că omul ocupă locul pe bancă doar de formă!
    A venit Păcurar, a arătat niște lucruri, este rezervă – probabil că regretă că a ales Aradul… Dinculescu nu s-a mișcat rău, putea fi titular la Timișoara, s-a trezit și el pe bancă. Și-a revenit Strătilă, degeaba, că nu a avut loc în primul unsprezece. Manea și Burlă au greșit (nu mai mult decât alții, zic eu), au devenit persona non-grata. Polgar în loc să joace ce știe, apare la mijloc unde poate că închide jocul dar nu contribuie la construcție. Asani apare pe partea cealaltă a terenului deși nu a mișcat rău la centru.
    Cu un lot bulversat tactic și neînțeles mental este greu să scoți rezultate. Todea ar trebui să înțeleagă aceste lucruri dar ultimele rezultate arată că fie nu poate, fie nu este lăsat de cei care (încă) se ocupă de echipă. Vine meciul cu Miroslava, care se anunță pe cât de greu, pe atât de capital. Sper ca responsabilii pentru deruta echipei să nu facă Aradul mai mult de rușine față de cât l-au făcut deja…

    0
    0
    1. @Calin Veghes!!!!!!Sa nu uiti ce ai scris la punctul 2,data si ora la care ai scris!
      Lotul se stia de joi,cu Iuga si Polgar titulari si citez:”:jucam un 4-3-3,cu Iuga titular.Acum ,cum sa-i spun lui Polgar ca dupa cateva meciuri bune,va sta pe banca.,etc,etc,etc,etc…………Stai ca-l sun imediat pe Cristi(Todea)”,am incheiat citatul…
      Acum sunt prea suparat.Poate cu alta ocazie.

      0
      0
  18. Adunați toți jucătorii ce au contract cu uta în iarna și sa vina cineva capabil sa facă o selecție riguroasa fără Cristi Păcurar și Todea alături pt ca ei sunt cei ce sunt atotștiutori și atotputernici și de asta avem lotul asta asa Carpați o sa se schimbe situația în bine

    0
    0
    1. Aldaneeeeee mai taci ca fiuto nu printre echipa la Cermei , gretosule tot o dai cu Stupar și Cupa paci dacă avea valoare fiuto juca așa la văzut toți antrenori ,nu poate este slab!intoxici lumea aici cu minciuni și diversiuni!

      0
      0
  19. todea vrea dar nu are experienta daca se dorea cu adevarat promovarea trebuia adus antrenor cu experienta eu unul as fi optat pe ionut popa sau flavius domide chiar si feri tisza aici vorbesc doar de aradeni ce pun suflet ptr uta si eventual todea cu ceilalti secunzi toti vor sa decupeze modelul realului ca a pus pe zidan si face treaba buna in primul rand trebuie sa faci o astomfera buna nu de inmormantare cum ii la uta din pacate avem o conducere slaba si bine inteles un primar ce sia batut joc de toate stadioanele din arad fara ca sa fie tras la raspundere

    0
    0
  20. Ma doare sa scriu asa,dar UTA a ajuns o echipa dupa chipul si asemanarea oraşului: mica si trista!!!p.s.-tare m-as bucura sa fiu contrazis chiar din etapa urmatoare!!!!

    0
    0
    1. Nu are cine sa te contrazica astia isi urmaresc doar interesele sifonarea banilor publici restul e cancan

      0
      0
      1. Radule, poate ai dreptate, dar durerea e ca te prezinti in halul asta la un meci pe Bega cu asa zisa rivala(fiindca nu stim daca e curata si Poli asta, sau pe unde o fi aia lu’ Zambon). Dupa ce toata saptamana ai avut la dispozitie sa pregatesti acest derby. Si sa te mai si bata descultii aia de la Poli ce joaca pe o masa calda la grill sarbescu din Iulius mall, ca nenea Todea joaca cu Polgar mijlocas central si tot felul de carpeli ca vrea el sa experimenteze. Cum sa nu te ia migrena cand auzi 8000 de oameni ca te injura dupa castiga un meci cu echipa lor de liga a 4-a, ca asta-i valoarea lui ASU.

        0
        0
    2. Asa e, urmeaza marele meci cu Miroslava, cu tot respectul un fel de Unirea Santana( compar populatia din cele 2 localitati, nimic altceva)Cine se gandea acum 2 luni ca UTA si Miroslava vor fi vecine de clasament?

      0
      0
  21. Ăștia slabi de care tot vorbiți voi (ma refer la Asu) au pierdut cel puțin 6 puncte la singurele suturi pe poarta ale adversarilor. Au dominat Chindia, metaloglobus, balotesti-ul, afumati-ul, Sibiul….Dintre toate echipele ce au fost la Timisoara, pot spune ca cea mai slaba echipa care a jucat aici a fost Uta…iar noi am câștigat după poate cel mai slab meci…

    Oameni buni, o afacere se construiește de jos, cu răbdare și multă munca…așa este și in fotbal. Degeaba aduci jucatori ca nume peste nivelul ligii a 2-a când fizic, ca tehnica și determinare sunt sub pustii pe care ii ai in curte..

    0
    0
    1. Nu poți fi contrazis din păcate, am urmărit și eu meciurile televizate ale timișorenilor, și confirm ce ai scris…cu noi timișorenii(nu pot să îi zic ,,poli” din cauză că palmaresul și culorile sunt oficial la poli din prima ligă) au jucat cel mai slab, au fost timorați, dar cu toate acestea ne-au bătut! Asta este cel mai grav și denotă lipsa crasă de valoare la UTA! Nu știu dacă mai putem scăpa de retrogradare in condițiile astea! Încercați să scăpați pe cale amiabilă de rebuturile astea aduse in vara, să rămânem cu cei din propria pepiniera in retur, oricum nu-s mai slabi ca ăștia!

      0
      0
  22. Tot timpul am luat și voi lua apărarea lui Todea, dar acum a luat o decizie neinspirată, numirea că și căpitan al lui grahovac căruia îi de rupe de UTA și de derby..trebuia pus căpitan și așa să rămână, Hlistei, fiindcă el a pornit de jos cu această echipă, a fost și in galerie, a și plâns pt UTA la propriu! In rest cu alcătuirea echipei nu suntem noi in măsura sa spunem că trebuia să fie titular Stratila sau păcurar..multi care afirmați asta uitați de regula obligatorie cu 3 juniori care pe noi ne încurcă cel mai mult! Un portar din această categorie de vârstă , cum auși timișorenii pe dur-bozoanca împrumutat de la viitorul, ne-ar ușura puțin situația..

    0
    0
  23. As dori sa va văd pe voi,samantarilor cum ar fi dacă ați fi jucat voi, dar in afara de a comenta, habar nu aveți absolut nimic. E grea viața de fotbalist,va spun din proprie experiența. Țărănoi de mâncat semințe in realitate, iar pe net toți sunteți șmecheri, vai de voi.

    0
    0
    1. Raul, si alte meserii is grele, nu doar cea de fotbalist. In fiecare progresezi pana la un anumit nivel, cat tine de tine ca individ. Eu nu sunt fotbalist, sunt inginer si la fel am responsabilitate sa scriu cod corect si care sa mearga la tine pe masina pentru ca tu sa circuli in siguranta pe sosele, iar duminica am fost spectator umilit de jocul echipei si de 8000de oameni care au strigat la victorie Moooie….Aici a fost durerea mare, daca ma intelegi. Sigur si baietii s-au simtit aiurea, dar asta zic ca la nivel de staff tehnic, echipa si joc prestat, se putea face ceva mai mult; iar ca si spectator, tind sa zic ca da.

      0
      0
  24. Sunt Marian Aldan pt Parinte Lucaci .bai gretosule eu sunt utist nu stiu cit de utist esti tu iar baiatul meu e inca sub contract cu uta asa mai bine ai tacea ca eu nu ma ascund sub alte nume ca altii si cu cupa da e adevarat au adus doua trofee pt arad si pt uta dar sa nu uiti ca stupar a fost pe banca.

    0
    0
  25. Pentru părinte.!! Tu mai ai tupeul sa vb de Aldan, sau Stupar??? De fapt de ce mă mir?? La tupeul tau!!!!! Vezi ca cupa a păcii ,pe care tu nu ai fost in stare sa o cistigi ,(nici în visele tale in 11vs 11 pt că acesta e fotbal nu 5vs5 sau 7vs7, și ai avut pe miimi aceiași generatie), au fost două( cupa + super cupa) la care Aldan a fost titular iar acest mult forțat de tine( Dinculescu) , nu a stat nici măcar pe banca și nu a jucat măcar 1min. Iar ulterior a fost luat la echipa mare pt că așa ai vrut tu. În timp ce alții printre care și Aldan nu au primit nici cea mai mică șansă. Știu tu mai bine de ce?

    0
    0
  26. Pt părinte Tu mai ai tupeul sa vb de Aldan Stupar sau cupa Păcii? Dar de ce mă mir? La ce tupeu ai tu!!! Sa nu uiți că acea cupa ,erau de fapt ,cupa și super cupa României. Trofee ce fac cinste Aradului și clubului, alaturi de altele trofee importante la care au contribuit sportivi de mare calitate și antrenori și suporteri de mare calitate. Categorie din care tu nu faci parte.

    0
    0
  27. La acele cupe Aldan și alții din Generatia lui au fost titulari, in timp ce Dinculescu nu era nici măcar rezerva. A fost imediat promovat la echipa mare( Știu tu de ce?) În timp ce alții nu au primit nici cea mai mică șansă. Tot tu știu de ce??Așa că te rog sa fi mai calculat în ce scrii!! Deși nu cred că ai suficientă capacitate sa intelegi

    0
    0
  28. Cand tu, antrenor aradean, te imbraci la derby in nuante de violet…ce sa mai astepte suporterul aradean de la tine???
    Cat despre echipa, nici daca il lasa Todea pe Andone sa i-o faca, tot nu o zapacea mai rau. La fel si schimbarile.
    Lasati-ne! Toti!

    0
    0
  29. Apropoo! Atunci cînd se cistiga acele cupe erau antrenori Stupy și Ungur. Iar în interviul pe care l-ai dat tu după acele rezultate, ai incercat să îți Antohi tu meritele fara sa pomenești din cel mai mic bun simt( pe care trebuia să il ai) de acești doi antrenori și colegi. Așa cred că era corect și normal

    0
    0
  30. În finee! Acum importanta este situația echipei mari și cred sper ca sa o ajute Dumnezeu să iasă din aceasta situatie pe ea ,pe cei care o conduc și pe noi cei care o iubim. E o situație neplăcută, dar acum trebuie sa fim. mai aproape și mai uniti

    0
    0
  31. oameni buni, aradenilor, cum sa va zic?
    la un articol despre o declaratie a lui Cristi Todea jumatate dintre comentarii sunt despre altceva … pe cine credeti ca ajuta? cui folosesc acum acuzatii de acest gen, cui foloseste sa scrieti nume de antrenori si jucatori, cui foloseste acum sa tot accentuam dusmanii intre utisti? nu va ganditi ca citesc si cei despre care scrieti? ii ajuta cu ceva? toti care scrieti faceti pe avocatii, nu sunteti persoanele in cauza dar scrieti in numele lor si eu cred ca le faceti rau la toti pomenindu-i la orice articol, chiar daca scrieti de bine de unii si rau de altii … eu cred ca fiecare are sansele lui ca antrenor sau jucator, fiecare are momente mai bune sau mai rele, realizari mai mari sau mai mici si timpul le ofera tuturor posibilitatea sa se afirme. Rabdare sa avem …

    0
    0
    1. Luciane, trec anii, lasa-ma cu fiecare are timpul lui. Acum era momentul de facut shimbari in echipa si de improvizat, in derby-ul cu ASU?? Mai bine ziceau, hai ca improvizam cu Miroslava pacii, nu la Timisoara. Ce poate fi mai dulce decat o victorie ca cea din mai, pe terenul rivalei, in fata Curvei Sud? Iti spun eu: nici victoria acasa cu ei. Asta doare ca ai venit la cel mult un egal, si atat. Ce poate fi mai fain decat sa le iei 6 puncte intr-un sezon Timisoarei?

      0
      0
  32. ca o parere Todea e baiat bun , dar nu e de UTA, trebuia sa inceapa ca si principal de jos din liga a 4-a si sa faca treaba, cand a promovat vre-o doua echipe si echipele lui joaca frumos, atunci putea fi instalat principal la UTA…
    Eu zic ca, conducerea ar trebui sa contacteze de acum un antrenor serios cu rezultate pentru a fi instalat in iarna, cu obiectiv clar , salvarea de la retrogradare si formarea unui lot competitiv, omogen pentru viitorul sezon cand obiectivul e evident promovarea, poate atunci va fi gata si stadionul .

    0
    0
  33. Acum vreo 5-6 etape , cind va ziceam ca am pierdut deja sansele de promovare, unii m-au persiflat. Acum va spun ca UTA va duce o lupta grea, dura sa nu retrogradeze ( si nu e sigur ca nu vom pica….) .UTA nu are teren, nu are conducere, nu are banca tehnica, nu are lot. UTA are …doar pretentii , iar suporterii sint si ei implicati. Unii , SCUTA au fost trup si suflet cu „demolatorii”, si acum …se ascund, ca strutul, nu isi asuma greselile, altii, de necaz si insatisfactie au uitat sa mai mearga la stadion . La Timisoara, Todea a facut o echipa total aiurea : cu Iuga , debutant, in centrul apararii (?!), cu Polgar mijlocas ( omul e de caracter, dar nu poate acolo…), doi copii cruzi,la mijloc si firavi, doi atacanti de careu ( care nu si-au dat o pasa), cind tu , antrenor nu duci mingea acolo, Stratila si Pacurar rezerve, Burla scos aiurea din echipa. Nu tin minte sa fi avut vreo ocazie, vreo faza construita, golul a fost un sut norocos ( de 100 de ori daca mai da Asani, nu o mai baga,,). Ar mai ramane , cu Miroslava ca Todea sa il incerce pe Filaret,…ca centru. Privind la TV ai macar sansa de a nu face infarct, ca poti inchide sau schimba canalul, dar la UTA este cumplit Chiar credeti ca Mihalcea si falub nu au vazut ca nu au cu cine sa scoata rezultate ? Cine a adus „pensionarii astia terminati” sa iasa in fata si sa isi asume lipsa de profesionalism…..,”Pestele de la cap se impute ” !

    0
    0
  34. Eu m-am mai calmat intre timp, mi-a trecut cu greu supararea ca am fost injurat la unison „m… UTA” pe terenul Timisoarei dupa o infrangere pusa pe tava. Raman la parerea ca ne puteam impune in fata descultilor astia, nu cu lejeritatea din sezonul trecut, dar ne puteam impune. Mai urmeaza o echipa de desculti, Ripensia Timisoara, daca nici pe astia nu-i batem va fi groasa.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button