Fotbal judetean

Ineul, peste Sântana după lecția de contraatac din derby-ul rundei 9 a Ligii a IV-a! Donca: „Ne-am dat cu firma în cap” v.s. Sculici: „Victoriile aduc victorii”





La prima vedere, vorbim despre o surpriză în partida de la Sântana, acolo unde „uniriștii” câștigaseră tot până în etapa asta. Ineul și-a interpretat excelent partitura de contraatac, prin Păcurar și Mâneran, serviți cu cap de Georgiu. Nici în apărare zărăndanii nu au stat rău, dar au și avut noroc la trei-patru ocazii importante de gol ale „roș-negrilor”.

La final, antrenorul Donca și șefii clubului, Cătălin Puia și Marius Bătrân, au rămas minute bune pe bancă să analizeze la cald „dușul rece8, iar concluzia e următoarea. „Dacă etapa trecută am făcut un meci bun la Chișineu Criș, acum ne-am dat cu firma în cap. După scorul acesta (n.a. 2-4) nu sunt prea multe de zis. Am rămas corigenți, repetenți, unii jucători nu respectă nici blazonul, nu se respectă nici pe ei. Nu are rost să ne legăm acum de nunta de aseară (n.a. vineri seara căpitanul Andrei Peia a renunțat la burlăcie), căci nu toți jucătorii au participat și altele au fost problemele. Azi, am întâlnit o echipă mai bună, deși am avut ocaziile noastre de a reintra în joc, dar le-am ratat. Se pare că, totuși, nu suntem o echipă așa cum ne credeam a fi, iar azi putem spune că adversarul ne-a prins semipreparați pentru acest meci. Câteodată, ne omoară și prezența la antrenamente, iar fără muncă în fotbal nu poți face nimic”, a menționat Dinu Donca la finalul confruntării cu Ineul.

Zărăndanii au ajuns la cea de-a treia victorie consecutivă și ocupă locul 2 în clasament, la 7 puncte în spatele Crișului pe care o va întâlni în meci direct peste două etape. „Nu ne declarăm noi contracandidați pentru Crișul, ci trebuie să ne gândim doar la următorul meci, să ne luăm punctele. Nu avem ca obiectiv promovate, avem și noi problemele care le avem, nu suntem pregătiți cum ar trebui. Poate, în alte condiții, am putea vorbi și despre obiective. De exemplu, în cursul săptămânii doar juniorii fac pregătire zilnică și asta se vede în joc, mai ales în a doua repriză. Important e următorul meci, vom juca și cu Crișul și vom vedea. Astăzi, am dat goluri destul de repede, ne-am surprins puțin adversarul cu jucătorii noștri de viteză, tehnici, însă meritul pentru victorie e al întregii echipe. Mă bucur că jucăm dezinvolt, avem plăcere și încredere în noi, nu degeaba se spune că victoriile aduc victorii. Mai trebuie să recunoaștem că avem niște jucători cu experiență în centru care trag după ei și ceilalți jucători, jucători care știu să gestioneze anumite momente ale jocului, cum a fost și cele de azi”, a explicat Cristi Sculici, tehnicianul Ineului.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button